Commercieel Medewerker Binnendienst – Unique – Binnenstad Groningen

Unique

Als commercieel medewerker binnendienst / accountmanager leer je de producten en diensten goed kennen van het bedrijf waarvoor je werkt. Jouw takenpakket zal grotendeels bestaan uit sales, wat inhoudt dat jij deze producten en diensten gaat verkopen aan klanten. Je ontmoet veel verschillende klanten en denkt met ze mee en adviseert ze. Hierdoor is geen dag hetzelfde.Hiernaast zullen de taken en verantwoordelijkheden van een commercieel medewerker binnendienst onder andere bestaan uit:Een stuk klantenservice: het communiceren met klanten over geplaatste orders; Het dagelijks afhandelen van orders; Klachtafhandeling; Samenwerken metcollega’s van de buitendienst; Verwerken van gegevens in systemenKortom, een uitgebreid takenpakket wat jouw functie uitdagend maakt!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...