Dialyse Verpleegkundige – Medi Interim – Binnenstad Groningen

Medi Interim

Ben jij een dialyseverpleegkundige in hart en nieren? Spreekt het je aan om te werken bij een gerenommeerd dialysecentrum? Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken! Voor een organisatie met vestigingen in Assen, Groningen, Scheemda en Stadskanaal zijn wij op zoek naar een dialyseverpleegkundige. Het gaat om een functie van 0 tot 36 uren per week. Je hebt dus de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan. Binnen deze organisatie wordt dialysezorg van een hoge kwaliteit aan een diverse groep patiënten geleverd. Je bent samen met een multidisciplinair team verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren en coördineren van de zorg voor de patiënten. Daarnaast zal het geven van informatie en het bieden van steun aan de patiënten ook behoren tot je takenpakket. Binnen deze functie is sprake van een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...