Groenvoorziener (participatiebaan) – HB Personeel – Groningen

HB Personeel

Farmsum
Parttime
Geen opleiding
Voor een dienstverlenend bedrijf in de regio Delfzijl zijn wij op zoek naar een klusjesman / vrouw. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden. Het bedrijf is gevestigd in een industriële omgeving en voert in opdracht van de omliggende bedrijven diverse werkzaamheden uit. Door deze variatie in werkzaamheden is dan ook geen dag hetzelfde en staat er elke dag weer een nieuwe uitdaging op jou te wachten.

Zoals je van een industriële omgeving mag verwachten bestaat jouw werkgebied uit diverse bedrijven. Qua werkzaamheden word je dan ook ingeschakeld voor bijvoorbeeld grasmaaien, bosmaaien en andere aanpak werkzaamheden. Voor de baan van groenvoorziener (participatiebaan) zoeken wij iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en staat ingeschreven in het doelgroepregister.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je doet groenvoorzieningswerkzaamheden (grasmaaien, bosmaaien, schoffelen)
Ook andere klussen waarbij je de handen uit de mouwen moet steken pak jij snel op
Elke dag zijn de werkzaamheden weer anders dus je houdt van afwisseling

Wie zoeken we?

Je bent in het bezit van VCA of wilt dit graag halen
Je bent woonachtig binnen een straal van 25 km van Delfzijl
Je kunt met eigen vervoer op het werk komen
Je bent een teamplayer

Wat wij bieden:

Een afwisselende functie voor 4 of 5 dagen per week
Een afwisselende baan bij een leuk en dienstverlenend bedrijf
Een passend salaris conform cao

Interesse?
Voel jij je aangesproken door bovenstaand profiel en ben jij de kandidaat die wij zoeken dan gaan we graag met jou in gesprek. Wil je meer weten over deze uitdagende vacature neem dan contact met ons op via tel: 693

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...