Houtrot Reparateur – DIT Personeel – Groningen

DIT Personeel

Over de functie
Ga aan de slag als Houtrot Reparateur bij DIT Personeel! Als Houtrot Reparateur ga jij op pad door Noord-Nederland om vakwerk uit te voeren. Jij krijgt dagelijks te horen welke klussen jij op die dag af gaat ronden en daardoor is geen dag hetzelfde. Je zult alleen renovatie- en onderhoudsprojecten uitvoeren in de bestaande bouw bij particulieren en bedrijven. Het werk omvat timmerwerk, schilderwerk en reparaties.

De werkzaamheden van de Houtrot Reparateur zijn:

Verwijderen van houtrot;
Herstellen van de gemaakte schade;
Kleine schilderklussen;
Kleinschalig timmerwerk.
Opdrachtgever: De opdrachtgever is een landelijk opererende onderhoudspartij. Het bedrijf heeft grootschalige onderhoudscontracten in de utiliteit en woningbouw. Binnen het bedrijf zijn veel mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkeling. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou
Je hebt jouw sporen verdiend als timmerman en hebt ervaring met houtrotreparaties. Jij weet dat jij het visitekaartje van jouw werk en het bedrijf bent. Daarom werk je netjes en let je op de details. Daarnaast ben jij klantvriendelijk en kun jij over het werk schakelen.

Van de Houtrot Reparateur verwachten wij verder:

Je kunt zelfstandig werken;
Je hebt een VCA diploma (of bereid dit via DIT Bouw te halen);
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
Je bent woonachtig in Groningen/Friesland of Drenthe.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Bruto maandsalaris tot € 3.450,-;
Reiskostenvergoeding van deur-tot-deur a € 0,32 of bedrijfsbus;
Jaarcontract;
Pensioenregeling via BPFbouw;
Elektrisch gereedschap op accu, professionele kleding en PBM’s;
Persoonlijke ontwikkeling door cursussen en opleidingen!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...