Klantenservice Medewerker Menzis – Unique – Binnenstad Groningen

Unique

Persoonlijke benadering en een goed, passend advies; dat is waar jij verantwoordelijk voor bent als Klantenservice Medewerker bij Menzis in Groningen. Dagelijks sta jij met jouw team klaar voor alle vragen die klanten stellen via de telefoon, chat en de mail. De vragen en emoties tijdens de gesprekken zijn uiteenlopend: het ene moment heb je een blije klant aan de telefoon die in verwachting is van haar eerste kind, het volgende moment help je klanten met vragen over hun zorgpakketten, vergoedingen, het eigen risico en premies. Het is belangrijk dat jij de juiste vragen stelt en een passend advies geeft. Je begint de baan met een interne opleiding waarin je alles leert over de verzekeringen van Menzis. Vooraf haal je Wft zorg certificaat via Unique, zodat jij wettelijk gecertificeerd bent om klanten te adviseren over zorgverzekeringen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...