Klantenservice Medewerker – Unique – Binnenstad Groningen

Unique

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke baan waarbij je jouw administratieve én klantcontactskills goed tot zijn recht kan laten komen? Wil je werken op een mooi kantoor in de regio Groningen of Assen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Communicatie, daar draait het om in deze functie. En dat komt goed uit want jij bent iemand die snel schakelt met collega’s en klanten. Je zoekt makkelijk de verbinding en voelt je thuis is een levendige omgeving. Samen met collega’s zorg je ervoor dat dat de klant op de juiste manier wordt geholpen. Richting de klant laat jij zien dat je alles doet om te helpen. Je denkt in kansen en oplossingen en haalt je deadlines. Deze deadlines kunnen ook hectiek met zich meebrengen en daar ga jij goed mee om. Jouw creativiteit benut je optimaal en daarnaast maak jij je de administratieve werkzaamheden snel eigen. Daarnaast heb je: Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we kijken of je meer geschikt bent voor sales of voor het dienstverlenende.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...