Management Assistent Parttime – Secretary Plus – Binnenstad Groningen

Secretary Plus

Zoek jij een uitdagende parttime functie binnen een academische omgeving en zorg jij dat alles op rolletjes verloopt? Ben jij een ervaren, efficiënte en proactieve assistent? Dan is de Rijksuniversiteit Groningen op zoek naar jou!Als Management Assistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, studenten en externen. Het gaat om een dynamische functie met een breed takenpakket. Hier komen steeds weer nieuwe vragen en taken bij kijken, maar daar draai jij je hand niet voor om.Je bent als Management Assistent onder andere verantwoordelijk voor de volgende takenhet organiseren/voorbereiden van bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen voor zowel medewerkers van de universiteit als met het bedrijfsleven; notuleren van diverse vergaderingen en bijeenkomsten; regelen van accommodaties, catering, werkplekken voor nieuwe medewerkers, gasten en studenten, etc.; afhandelen inkomende telefoon in het Nederlands en Engels; afhandelen van (routine) correspondentie, conceptbrieven maken, in het Nederlands en in het Engels; onderwijsadministratie, zoals het verwerken en archiveren van examens, het plannen en aankondigen van o.A. colloquia voor studenten; roosters in agenda’s zetten, cijferverwerkingboeken van reizen; Kortom: een uitdagende functie met alle aspecten van het ondersteunde vakgebied!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...