Wmo consulent – Swung – Groningen

Swung

*Werken als Wmo Consulent.*

Werken met een einddoel voor ogen. Daar krijg jij energie van als Wmo Consulent. Aanvragen voor zorgvoorzieningen handel jij professioneel af. Jij haalt er veel voldoening uit als iemand door jou inzet langer thuis kan wonen. Lukt dat niet? Dan zoek jij de passende oplossing. Je bent van onschatbare waarde voor ouderen. Flexibel en integer werk jij oplossingsgericht.

Met kennis van de sociale kaart inventariseer en handel jij Wmo-aanvragen af. En je wil je hierin niet laten beperken door de bureaucratie. Jij kijkt liever naar wat er echt moet gebeuren, in plaats van wat de regels voorschrijven. *En daarom pas je bij Swung!*

*De Wmo Consulent doet wat écht nodig is.*

Wij helpen jou om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. En wij weten dat er steeds meer van jou gevraagd wordt. Regels, procedures en begrotingstekorten hebben steeds meer invloed op het werk van een Wmo Consulent. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om cliënten passende oplossingen te bieden.

Wij vinden dat dit anders moet. Onze focus gaat altijd naar de mens. Naar jou. Wij willen maar één ding: dat jij vol focus en energie het verschil kan maken. Elke dag opnieuw. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo kan jij met goede energie aan het werk blijven. Vanuit de idealen waarmee jij oorspronkelijk voor dit vak hebt gekozen. Samen zoeken we de beste plek. Klinkt dit goed? Meld je aan, dan gaan we samen aan de slag.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan, Freelance / zzp, Interim, Tijdelijk, Projectbasis
Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 8-40 per week

Salaris: €2.500,00 – €4.350,00 per maand

Rooster:
* Dagdienst
* ma-vr
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
* Bedrijfsfeesten
* Budget voor professionele ontwikkeling
* Kerstpakket
* Pensioen
* Reiskostenvergoeding
* Vrijdagmiddagborrel
Soorten aanvullende vergoedingen:
* 13e maand
* Vakantiegeld

Opleiding:
* HBO (Vereist)

Werklocatie: Eén locatie

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...