Allround Glaszetter – DIT Personeel – Groningen

DIT Personeel

Over de functie
Ga als Allround Glaszetter aan de slag voor DIT Personeel en krijg zekerheid van langdurig werk! Voor een groot renovatieproject in de regio ga jij aan de slag met het vervangen van ruiten, plaatsen van kozijnen en het monteren van glasconstructies. Daarbij draag jij zorg voor een nette afwerking van het geheel.

De werkzaamheden van de Allround Glaszetter zijn o.a.:

Het vervangen van kapotte ruiten;
Plaatsen van noodglas;
Vervangen van enkel glas door isolatieglas;
Kitten en het vernieuwen van glaslatten;
Draairamen plaatsen en afhangen.
Opdrachtgever: de opdrachtgever is een landelijke speler in het vastgoedonderhoud. Je gaat aan de slag in teamverband en werkt op projecten met schilders en timmermannen. Binnen de organisatie zijn doorgroeimogelijkheden en wordt er veel aandacht geschonken aan persoonlijke ontwikkeling. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou
Als Allround Glaszetter ben jij een professional en lever jij vakkundig werk af. Door jouw ervaring overzie jij de uitdagingen en kan jij waar nodig zelfstandig aan het werk. Ten slotte is het van belang dat je goed communiceert met jouw collega’s, leidinggevende en eventueel met de klant.

Daarnaast vragen wij:

MBO diploma als Glaszetter of meerdere jaren aantoonbare werkervaring in eenzelfde functie;
In bezit van VCA;
In bezit van een rijbewijs;
Het is een pré als je een leerling of een hulp kan aansturen.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Bruto maandsalaris tot € 3100,- + voorwaarden uit de CAO;
Jaarcontract;
Pensioensopbouw;
Bus/auto van de zaak of reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
Professionele werkkleding en PBM’s op maat;
Mogelijkheden tot cursussen en vakopleidingen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...