Dringende behoefte aan Office Manager in Secretary Plus – Secretary Plus – Groningen

Secretary Plus

Office Manager-Secretary Plus

Ben jij flexibel, empathisch, creatief, klantgericht, proactief en goed georganiseerd? Kan je goed zelfstandig werken, hou je van een breed takenpakket en wil je aan de slag bij een energieke organisatie waar een fijne werksfeer heerst? Als office manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Je hebt een brede rol, waarin je niet alleen ondersteuning geeft aan de directeur, maar waarin je ook zelf zaken coordineert en organiseert. Elke dag van de week valt er wel wat te organiseren. Dat is bij deze organisatie ontzettend uiteenlopend, denk aan bijvoorbeeld een feestelijke diploma-uitreiking voor de studenten of het organiseren van interne- en externe activiteiten . Ook coordineer je praktische zaken zoals de uniformen van de studenten en huisvesting in de internaatgebouwen. Je gaat nauw samenwerken met je directe collega in diezelfde functie en jullie nemen elkaars taken over ingeval 1 van jullie afwezigheid is. Ben jij de leergierige en enthousiaste office manager die we zoeken? Dan horen we graag van je!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...