Dringende behoefte aan Young Professional Banking Program in Yacht – Yacht – Groningen

Yacht

Young Professional Banking Program-Yacht

Bedrijfsomschrijving
Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het bancaire vakgebied. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons grote kennisnetwerk van Bancaire professionals èn dat je toegang krijgt tot de leukste en meest uitdagende functies bij grootbanken!
Onze nauwe samenwerking met deze grootbanken, zorgt ervoor dat wij vacatures als eerste binnen krijgen en hiermee mooie kansen voor jou kunnen bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het bancaire vakgebied én het beste uit jezelf te halen.
Het aanbod aan functies is oneindig, zo zijn er zowel mogelijkheden aan de particuliere- als aan de zakelijke kant van de grootbanken, maar kan jij ook jouw ambities achterna in het hypothecaire of verzekeringsvakgebied bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. En daarnaast krijg je de unieke kans, om deze functies uit te oefenen bij verschillende grootbanken. Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk!

Functieomschrijving

Young Professional Banking Program

Jij hebt het talent, wij hebben de connecties en mogelijkheden om jouw carrière tot bloei te laten komen! Wij bieden een intensief opleidingsprogramma van drie jaar waarmee wij jou faciliteren voor een vliegende start in de bancaire wereld! Wij stellen jou, als ambitieuze young professional, in staat om snel veel ervaring op te doen, zodat jij kunt doorgroeien bij toonaangevende opdrachtgevers. Tijdens dit traject staat jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling voor ons op nummer één en ga jij aan de slag bij verschillende grootbanken en verzekeraars, zoals: ABN AMRO, ING, Aegon en Achmea.
Opleidingen & Coaching
Wij zorgen er samen voor dat opdrachtgevers écht niet meer om jouw CV heen kunnen, door jou te faciliteren in het behalen van relevante opleidingen, certificaten en ervaringen. Daarnaast laten wij jou persoonlijk groeien en ontwikkelen door begeleiding van een persoonlijke coach met praktijkervaring en organiseren wij op frequente basis verschillende Soft Skill trainingen!
Tijdens de eerste maand ben je druk bezig met het behalen van het examen Zakelijk Kredietverlening. Vervolgens start je aan drie opdrachten gedurende de drie jaar. Tijdens het programma behaal je verschillende WFT-certicaten. Denk hierbij aan WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk.

Work hard, play hard!

Wij snappen dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Daarom plannen we minimaal één keer per drie maanden een leuke activiteit waar jij en andere Young Professionals aan kunnen deelnemen. Je leert elkaar toch nét even op een andere manier kennen tijdens een leuke activiteit of met een drankje in de hand.
Wil je meer weten over dit traject waarbinnen jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig professional?
Stuur je vragen door op WhatsApp via: 06 51869518 of stuur een e-mail naar [email protected] Dit traject start weer in maart 2023 met een beperkt aantal plekken. Heb je interesse? Wacht niet te lang en laten we kennis maken!

Wie ben jij?

Jij bent afgestudeerd en in het bezit van een HBO of WO diploma of jij bevindt je in de afrondende fase van jouw studie

Maximaal 2-3 jaar werkervaring

Commerciële werkervaring en focus op klantcontact is een pre

Jij bent ambitieus en leergierig ingesteld, en denkt continu na hoe jij jezelf op professioneel- en persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Het Young Professional Banking Program biedt jou

Een vast contract voor onbepaalde tijd

Een vast bruto maandsalaris van 2.700,- euro (o.b.v. 36 uur)

Een projecttoeslag per opdracht, afhankelijk van de CAO van jou opdrachtgever

Een periodieke verhoging gebaseerd op jouw functioneren

Een opleidingsprogramma ter waarde van €5.000 euro, behaal alle WFT’s die je nodig hebt en het certificaat Zakelijke Kredietverlening

25 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (8%)

Pensioenopbouw

Een mobiliteitsbudget en budget om jouw thuiswerkplek in te richten

Een ruim budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling en drie Talent Days

Soft Skill trainingen (Personal Branding, Giving Feedback, Communication Skills)

Elke drie maanden een Young Professional Banking activiteit

Begeleiding van een persoonlijke coach met praktijkervaring

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...