Juridisch Medewerker – USG Legal – Groningen

USG Legal

Ben jij opzoek naar een uitdagende functie in hartje Groningen als Juridisch Medewerker bij een organisatie met een maatschappelijk belang? Lees dan snel verder! Voor het team Bezwaar en Beroep bij een bestuursorgaan in Groningen zijn wij op zoek naar een Juridisch Medewerker. In deze functie ondersteun je de teammanager en juristen bij hun werkzaamheden en werk je nauw samen met administratief juridisch medewerkers. Als juridisch medewerker ga je: · Hoorzittingen notuleren; · De afhankelijkheid van bezwaren beoordelen; · Beslissingen op bezwaren schrijven; · Juristen ondersteunenbij de afhandeling van dossiers; · Zelfstandig eenvoudige schadedossiers afhandelen; · Samenwerken met de administratief juridisch medewerkers; · Andere administratieve taken. Op den duur kan het voorkomen dat je zelf beslissingen gaat schrijven op basis van de binnengekomen bezwaren. Daarnaast ondersteun je de juristen bij de afhandeling van dossiers, wat voornamelijk administratief zal zijn maar erg variërend.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...