Klantadviseur Zakelijk – Abn Amro Groningen – Yource Group – Groningen

Yource Group

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en lijkt het jou leuk om dagelijks met ondernemers in gesprek te zijn? Start dan als Klantadviseur Zakelijk bij ABN AMRO in Groningen! Je kan aan de slag voor 24 tot 36 uur per week en verdient een salaris van € 14, bruto per uur.Als Klantadviseur Zakelijk is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en ervan houdt om andere te helpen. Je bent namelijk het telefonische aanspreekpunt voor de zakelijke klanten van ABN AMRO. Zij bellen jou met allerlei verschillende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een extra betaalpas, of het limiet verhogen op de creditcard. Het is belangrijk dat jij goed bent in het bieden van een luisterend oor en samen met de klant op zoek gaat naar een passende oplossing. Alles om ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid van de bank hoog blijft!Wat we vragen van een Klantadviseur ZakelijkMinimaal een afgeronde MBO4 opleiding; Affiniteit met ondernemerschap; Minimaal 24 uurper week beschikbaar; Goede beheersing van de Nederlandse taalWat je kan verwachten als Klantadviseur ZakelijkEen salaris van € 14, bruto per uur; Fulltime betaalde training van 4 weken; Een compleet verzorgd thuiswerk-set; Reiskostenvergoeding als je naar kantoor gaat; DoorgroeimogelijkhedenAls Klantadviseur Zakelijk start je bij ABN AMRO in Groningen op de afdeling Business Contacts. Om te zorgen dat je vol zelfvertrouwen en met genoeg kennis van start gaat, begin je met een training van 4 weken waarin je alle ins en outs van de functie leert. De training vindt plaats op locatie. Na de training zal je voornamelijk vanuit huis werken, indien gewenst. Om deze reden krijg je dan ook een compleet verzorgd thuiswerk-set vanuit ABN AMRO.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...