Medewerker bediening – Thermen Bad Nieuweschans – Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Waarom deze functie?
Hecht en gezellig team Werken met gezellige collega’s
(Door)groeien In je vak óf op persoonlijk vlak
Leuke extra’s Gratis naar de sauna en meer

Serveer jij gastvrijheid altijd met een warme begroeting? Is bij jou het glas halfvol, weet je van aanpakken en ben je pas tevreden als onze gasten maximaal genieten? En zie jij jezelf al werken in onze knusse Lodge of in onze relaxte Brasserie? Dan zijn wij op zoek naar jou als Medewerker bediening.

Een warm welkom
Zorgen voor een unieke beleving

Als horecamedewerker bediening serveer jij niet alleen de heerlijkste gerechten, maar ook een grote glimlach. Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering door jouw enthousiasme en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gast het restaurant verlaat met een glimlach.

Onze restaurants en terrassen worden nog fijner met iemand die weet hoe je gasten écht blij maakt. Jij bent alert en ziet wat onze gasten nodig hebben. Je houdt van aanpakken, maar bent altijd vriendelijk. Zo maak jij de wellnessbeleving van onze gasten compleet. En voor jezelf, want onze wellness is een inspirerende werkomgeving. Van onze rustgevende SaunaLodge tot onze fijne Brasserie; werken bij Thermen Bad Nieuweschans is een beleving.

Dit ben jij
Jouw glas is altijd halfvol

Als onze nieuwe Horeca medewerker bediening ben jij op én top gastvrij en heb je oprechte aandacht voor een ander. En

Heb je een grote glimlach, op ieder moment van de dag!
Heb je een passie voor horeca en heb je al wat werkervaring
Houd je van aanpakken, bruis je van energie en ben je representatief
Ben je minimaal twee dagen (of dagdelen) per week flexibel beschikbaar
Bij ons werken betekent
De voordelen van werken in onze wellnesswereld

Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom

vind je bij ons:

Een ontspannen (werk)omgeving;
Een sterk familiegevoel;
Een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat;
Positieve energie!

krijg je bij ons:

De ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren;
Flexibele werkdagen. Je team werkt met wisselende roosters
De kans om jezelf te ontwikkelen. De Quality Wellnessresort Academy helpt je hierbij;
Leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna;
Ook bouw je vanaf je 21e pensioen op – kun je later permanent én goed ontspannen.
Hier kom je te werken
Wij verwennen, verrassen en inspireren

Scandinavische sauna’s, Finse rituelen én weldadig bronwater. Het is puur genieten bij Thermen Bad Nieuweschans; het eerste kuuroord van Nederland. Hier beleef je wellness zoals de natuur het bedoeld heeft; met authentieke saunarituelen en heilzame thermaalbaden. We verrassen en verwennen onze gasten met pure wellness, weldadige sauna’s en baden, heerlijk wellnessfood, de fijnste beautybehandelingen én met het meest uitgebreide belevenisprogramma. We laten onze gasten ‘gezond genieten’. En dit doen we -uiteraard- met positieve energie. Deze energie delen we weer met onze gasten. We laten het ze voelen, ervaren en beleven in ons weldadige wellnessresort. Omdat wij geloven dat het bijdraagt aan een gelukkiger, gezonder én stressvrijer leven voor iedereen. Dát is onze missie.

Als medewerker van Thermen Bad Nieuweschans doe jij er samen met jouw collega’s alles aan om onze gasten compleet in de watten te leggen en een goed gevoel te geven. Werken bij Thermen Bad Nieuweschans betekent werken in een prachtige, luxe én familiaire omgeving. Wil jij onderdeel worden van onze gezellige wellnessfamilie? En wil jij net als ons werk maken van genieten? Solliciteer dan direct.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...