Medewerker Spoelkeuken – Thermen Bad Nieuweschans – Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Waarom deze functie?
Fijn team Werken met leuke collega’s
Ontwikkeling Doorgroeien, werken én leren
Ontspannen omgeving Gratis naar de sauna én meer

Ben jij niet vies van hard werken en houd jij de boel graag netjes? Zoek jij een baan in een leuk team waar je veel kan leren? En vind je het leuk om af en toe ook jouw collega’s in de keuken te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Afwasser.

Super schoon
Aan de slag

Als medewerker spoelkeuken/ afwasser zorg jij voor schone borden, glazen en bestek voor onze gasten. Een onmisbare kracht in onze keuken dus! Dat doe je niet met een borstel en een teiltje natuurlijk, maar met onze spoelmachine. Dat is handig en heel schoon. Ook zorg je dat de spoelkeuken netjes blijft. Af en toe help je ook je collega’s in de keuken. Daar draai je jouw hand niet voor om. En zo leer je ook weer bij. Bij Thermen Bad Nieuweschans heb je een afwisselende functie in een snelle en toch relaxte omgeving.

Dit ben jij
Onze uitblinker

Als onze nieuwe Afwasser houd jij van netjes en word je pas écht blij als alles op en top schoon is. En

Ben je een echte aanpakker
Kun je goed zelfstandig werken
Ben je flexibel beschikbaar, ook in de avonden en weekenden
Bij ons werken betekent
De voordelen van werken in onze wellnesswereld

Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom

vind je bij ons:

Een ontspannen (werk)omgeving;
Een sterk familiegevoel;
Een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat;
Positieve energie!

krijg je bij ons:

De ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren;
Flexibele werkdagen. Je team werkt met wisselende roosters, waardoor je zowel overdag als in de avonduren afwisselend vrij bent;
De kans om jezelf te ontwikkelen. De Quality Wellnessresort Academy helpt je hierbij;
Leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna;
Ook bouw je vanaf je 21e pensioen op – kun je later permanent én goed ontspannen.
Hier kom je te werken
Wij verwennen, verrassen en inspireren

Scandinavische sauna’s, Finse rituelen én weldadig bronwater. Het is puur genieten bij Thermen Bad Nieuweschans; het eerste kuuroord van Nederland. Hier beleef je wellness zoals de natuur het bedoeld heeft; met authentieke saunarituelen en heilzame thermaalbaden. We verrassen en verwennen onze gasten met pure wellness, weldadige sauna’s en baden, heerlijk wellnessfood, de fijnste beautybehandelingen én met het meest uitgebreide belevenisprogramma. We laten onze gasten ‘gezond genieten’. En dit doen we -uiteraard- met positieve energie. Deze energie delen we weer met onze gasten. We laten het ze voelen, ervaren en beleven in ons weldadige wellnessresort. Omdat wij geloven dat het bijdraagt aan een gelukkiger, gezonder én stressvrijer leven voor iedereen. Dát is onze missie.

Als medewerker van Thermen Bad Nieuweschans doe jij er samen met jouw collega’s alles aan om onze gasten compleet in de watten te leggen en een goed gevoel te geven. Werken bij Thermen Bad Nieuweschans betekent werken in een prachtige, luxe én familiaire omgeving.

Wil jij onderdeel worden van onze gezellige wellnessfamilie? En wil jij net als ons werk maken van genieten? Solliciteer dan direct.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...