Metselaar Reparaties – DIT Personeel – Groningen

DIT Personeel

Over de functie
Ga als Metselaar Reparaties aan de slag bij DIT Personeel. Jij rijdt zelfstandig de regio door om onderhoudswerk uit te voeren aan verschillende bouwwerken. Door weer en wind zijn de bouwwerken aangetast en aan renovatie toe. Jij zorgt dat vochtschade, vorst overlast en zelfs scheurende muren worden voorkomen.

Als Metselaar Reparaties ben je verantwoordelijk voor:

Professioneel uitbikken van voegen;
Verwijderen oude metselwerken;
Goed reinigen muren;
Nieuw voeg- en metselwerk uitvoeren.
Opdrachtgever: De opdrachtgever is een landelijk opererende onderhoudspartij en bouwpartner. Binnen de organisatie zijn veel mogelijkheden aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling. De werkzaamheden zijn verspreid door Noord-Nederland. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou
Vakkundigheid en professionaliteit staan bij jou als Metselaar Reparaties centraal. Het afleveren van vakkundig werk en daarbij de drive om te blijven verbeteren is voor jou het belangrijkste. Als Metselaar Reparaties werk je zelfstandig en weet jij wat er van jou wordt gevraagd!

Verder vragen we van jou:

Relevante werkervaring als metselaar;
Flexibele en professionele werkhouding;
VCA gecertificeerd;
In het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Een bruto maandsalaris tot € 3.450,-;
Een bedrijfsbus wordt ter beschikking gesteld;
Pensioensopbouw via bouwpensioenfonds;
Professionele werkkleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen;
Ontwikkeling via cursussen en opleidingen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...