Parttime catering medewerker – ASA Talent – Groningen

ASA Talent

Wat je gaat doen

Straal jij gastvrijheid uit, heb je interesse in het catering vak en word je enthousiast van het verzorgen van gasten. Als cateringmedewerker in Groningen kan jij aan een leuke afwisselende baan beginnen. Je komt op verschillende locaties in Groningen en ommeland te werken. Denk hierbij aan de Starbucks, Center Parcs of het UWV kantoor. Elke keer kan je weer voor een nieuwe uitdaging komen te staan en dit zorgt voor leerzame dagen. Soms zal je alleen op een locatie werken en de andere dag sta je samen met een team. Je kan aan de slag gaan in een bedrijfsrestaurant, achter de koffiebar staan of een borrel hosten. Kortom de variatie in werk is groot.

Wat we je bieden

Een bruto uurloon tussen de € 9,40 en € 11,75;

De kans om jezelf te ontwikkelen, met diverse doorgroeimogelijkheden;

Een reiskostenvergoeding;

Uitdagend en gevarieerde werkzaamheden;

Weekenden! Want de werkdagen zijn van maandag tot vrijdag;

Samenwerken met gezellige en gemotiveerde medewerkers;

Tijdelijk contract en een perfecte parttime job naast je studie;

De mogelijkheid om wekelijks uitbetaald te krijgen, zo hoef je nooit het weekend zonder salaris te zitten.

Functie-eisen

Jij bent een gemotiveerde en harde werker;

Jij hebt passie voor de horeca en haalt voldoening uit het verzorgen van gasten;

Je bent flexibel en gedreven om elke nieuwe uitdaging aan te gaan;

Ervaring in de horeca of catering is mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste.

Over het bedrijf

De organisatie waarvoor jij je gaat inzetten is te vinden door het hele land. Zo zijn er in Groningen verspreid over de provincie verschillende werklocaties. Overal waar mensen studeren, werken, onderweg zijn, winkelen, hun vrije tijd vieren of zorg ontvangen. Er zal vast altijd iets tussen zitten dat bij jou past! De service en kwaliteit hebben een hoofdrol binnen dit concept. Met lekker eten en drinken breng jij de sfeer en smaak bij de gast.

Het werken voor deze super toffe opdrachtgever doe je via ASA. Al 50 jaar lang zet uitzendbureau ASA zich volledig in om mensen te helpen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met vestigingen door heel Nederland, helpen wij studenten, starters én professionals de baan te vinden die bij ze past. Iedere kandidaat is belangrijk en persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...