Raaak personeel Zoekt Naar Sales Support Medewerker in Groningen – Raaak personeel – Groningen

Raaak personeel

Sales Support Medewerker-Raaak personeel

Hey Psssst…. binnendienst topper! Zal ik jou eens iets vertellen wat nog niet veel mensen weten? Op een industrieterrein in Tilburg is er een vacature Sales support medewerker bij een ambitieus bedrijf vrijgekomen. Reageer snel, voordat iedereen er lucht van krijgt! Je verdient €3300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur én je komt direct in dienst bij de opdrachtgever!
Als Sales Support Medewerker werk je bij een grafisch productie bedrijf die zich inzet voor de consumentenmarkt én de medische markt. Er werken zo’n 80 gemotiveerde en betrokken medewerkers en er heerst een energieke en gemoedelijke sfeer. Je draagt direct bij aan de klanttevredenheid.
Je bent als Sales Support Medewerker het aanspreekpunt voor klanten, zowel voor, tijdens als na het aankoopproces. Je luistert naar wat de klant vertelt en je vraagt door. Je maakt offertes op, beantwoord vragen over producten of logistiek en zoekt naar oplossingen voor klachten. Je hoeft hiervoor geen technische achtergrond te hebben. De focus ligt met name op relatiebeheer en in het meedenken met hoe je de klant tegemoet kan komen. Er zitten geen commerciële of financiële taken bij.
In deze functie van Sales Support Medewerker werk je in dagdienst en bij voorkeur fulltime. Parttime is bespreekbaar tot minimaal 32 uur per week. Jij blinkt uit in het communiceren in het Nederlands. Spreek je ook Engels? Dan is dat mooi meegenomen.
Kortom, een fijne klantgerichte baan bij een betrokken organisatie!
Ben je enthousiast of wil je meer weten? Bel of app naaren vraag naar Jefferson. We vertellen je graag meer over de organisatie.

Wat krijg je er voor terug

Direct in dienst bij de opdrachtgever!

Een salaris tot €3300.- bruto per maand o.b.v. 40 uur

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Ruimte om te groeien in verantwoordelijkheden én salaris

Je komt terecht in een informele en gezellig werksfeer

Een eindejaarsuitkering van 4% o.b.v. van je bruto jaarsalaris

Wat breng je mee

Relevante werkervaring in een servicegerichte baan

Beheersing van Nederlandse taal

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...