Trixxo Needs to Fill the Position of Tegelzetter Gezocht FAST – Trixxo – Groningen

Trixxo

Tegelzetter Gezocht-Trixxo

Ben jij een superhandige alleskunner en kom jij graag bij mensen thuis? Als tegelzetter doe je niet anders. Je werkt zelfstandig en levert topkwaliteit. Door jouw ervaring weet jij heel snel hoe je een renovatie klus moet aanpakken. Zo geef je meteen het goede advies en heb je binnen de kortste keren een badkamer of toilet betegeld. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Groningen zijn wij op zoek naar tegelzetters. Jij bent erg handig en iemand die over technisch en ruimtelijk inzicht beschikt. Nauwkeurigheid en accuraat te werk gaan is voor jou vanzelfsprekend, je gaat voor het beste eindresultaat. Met jouw communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden hebben zowel je collega’s als bewoners/huurders graag met je te doen. Tot slot voel je jezelf verantwoordelijk, bijvoorbeeld over je materiaal en het werk dat je oplevert.

Wat wij bieden

Een salaris conform afbouw CAO

Pensioen opbouw

Opbouw vakantie dagen en vakantie geld

Een mooie organisatie om voor langere tijd te werken

Wat wij vragen

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Goede beheersing van de Nederlandse taal

In het bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers hebben zowel werk in de particuliere sector als voor woningcorporaties. De ene dag ben je bij Piet de keuken aan het betegelen en ben je de volgende dag ben je met meerdere collega’s een verdieping van een van de wooncorporaties aan het betegelen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...