Werkvoorbereider Elektrotechniek – Besturingstechniek – Multiselect Techniek – Groningen

Multiselect Techniek

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Word jij graag in jouw vakgebied uitgedaagd? Houd je er van om samen met jouw team de knelpunten in projecten op te lossen? En ben je flexibel, leergierig, oplossingsgericht, zelfstandig en een echte teamspeler? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek. Door middel van kennis, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn zij de partner op het gebied van onderhoud, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemeteriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie tot beheer. De functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek is uiteindelijk gericht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever!

Ben jij geïnteresseerd in de rol van Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek? Neem dan nu contact met me op. Ik vertel je alles over de mogelijkheden via Multiselect Techniek en jij vertelt over jouw toekomstvisie. Je bereikt me telefonisch op het nummer: 06-82318141. Je cv stuur je naar: [email protected] Ik kom graag met jou in contact.

Functie omschrijving

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek ben je dagelijks verantwoordelijk voor de tijdige voorzieningen van inkoop van materialen ten behoeve van verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Je zorgt als Werkvoorbereider Elektrotechniek voor een kloppende planning en je bewaakt de voortgang van deze projecten. Dit betekent dat je als Werkvoorbereider Besturingstechniek tijdig zorg draagt voor het ontwerp en werktekeningen, de benodigde materialen, tekeningen en onder aanneming. Daarnaast maak je afspraken met klanten en zorg je voor de overdracht naar de monteurs en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde materialen. Je houdt hierin nauw contact met leveranciers en onderaannemers over de bestellingen, levertijden, prijzen en ontwikkelingen.

Functie eisen

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek is het belangrijk dat:

Je beschikt over een afgeronde HBO of MBO niveau 4 opleiding, richting Besturingstechniek, Elektrotechniek;
Je hebt kennis van Besturingstechniek , PLC’s;
Je hebt affiniteit met techniek;
Je werkt graag in teamverband;
Je staat er voor open om je verder te ontwikkelen middels cursussen en/of trainingen;
Je bent communicatief vaardig;
Je bent in bezit van een rijbewijs en VCA;

Aanbod

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek ontvang je;

een jaarcontract en na een periode van detachering als Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek kom je in vaste dienst bij de opdrachtgever;
een marktconform salaris tot maximaal €3.900 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
een 4 wekelijks salaris;
25 vakantiedagen en overige dagen conform CAO opdrachtgever;
8,33 procent vakantiegeld;
een netto reiskostenvergoeding
100 procent doorbetaling bij ziekte, waarbij je geen wachtdagen hebt
een pensioenopbouw vanaf de eerste dag, welke Multiselect Techniek voor jou betaald;
persoonlijke begeleiding tijdens de detacheringsperiode;

Solliciteren bij

Ben jij een enthousiaste en gedreven kandidaat en ben je geïnteresseerd geraakt in de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek Besturingstechniek? Dan kom ik graag met jou in contact om deze functie samen door te spreken. Je kunt mij bellen of appen 06-82318141 of je kunt je cv sturen naar [email protected]

Voldoe jij niet helemaal aan het profiel, maar ben je wel een geboren techneut en heb je ervaring met Elektrotechniek en Besturingstechniek? Neem ook dan gerust contact met mij op en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...