Yacht Needs to Fill the Position of Traineeship In De Bancaire Sector FAST – Yacht – Groningen

Yacht

Traineeship In De Bancaire Sector-Yacht

Bedrijfsomschrijving
Kies jij voor Yacht, dan kies jij voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen banking. Door onze nauwe samenwerking met de grootbanken en verzekeraars, krijgen wij de vacatures als eerste binnen en kunnen wij jou hiermee mooie kansen bieden! Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en om nog verder door te kunnen groeien binnen het bankwezen. Wij verwelkomen jou graag als collega van Yacht en jij krijgt daarmee de unieke kans om tijdens het Young Professio?nal Banking Program van Yacht verschillende functies uit te oefenen bij de bank. Onze missie is zorgen voor de beste match, jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling en werkgeluk!

Functieomschrijving

Young Professional Banking Program

Jij hebt het talent, wij hebben de connecties en mogelijkheden om jouw carrière tot bloei te laten komen! Wij bieden een intensief opleidingsprogramma van drie jaar waarmee wij jou faciliteren voor een vliegende start in de bancaire wereld! Wij stellen jou, als ambitieuze young professional, in staat om snel veel ervaring op te doen, zodat jij kunt doorgroeien bij toonaangevende opdrachtgevers. Tijdens dit traject staat jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling voor ons op nummer één en ga jij aan de slag bij verschillende grootbanken en verzekeraars.
Opleidingen & Coaching
Wij zorgen er samen voor dat opdrachtgevers écht niet meer om jouw CV heen kunnen, door jou te faciliteren in het behalen van relevante opleidingen, certificaten en ervaringen. Daarnaast laten wij jou persoonlijk groeien en ontwikkelen door begeleiding van een persoonlijke coach met praktijkervaring en organiseren wij op frequente basis verschillende Soft Skill trainingen!

Work hard, play hard!

Wij snappen dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Daarom plannen we minimaal één keer per drie maanden een leuke activiteit waar jij en andere Young Professionals aan kunnen deelnemen. Je leert elkaar toch nét even op een andere manier kennen tijdens een leuke activiteit of met een drankje in de hand.

Hybride werken

Woon jij in een van volgende steden? Amsterdam, Assen, Amersfoort, Arnhem, Friesland, Den Haag,, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Roermond, of Lelystad? Geen probleem. Wij houden het centraal. Daarnaast aan jou de keuze om tijdens je studie en/of werk samen met je collega’s op een van de 8 kantoren van Yacht te werken. Of thuis natuurlijk als je dat prettiger vindt.
Natuurlijk wil jij meer weten over dit traject waarbinnen jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig professional!
Stuur een e-mail naar [email protected] of stuur je vragen door via Whatsapp

Wie ben jij?

Jij bent afgestudeerd en in het bezit van een HBO of WO diploma of jij bevindt je in de afrondende fase van jouw studie

Maximaal 2-3 jaar werkervaring

Commerciële werkervaring en focus op klantcontact is een pre

Jij bent ambitieus en leergierig ingesteld, en denkt continu na hoe jij jezelf op professioneel- en persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Beschikbaar: De klassen starten op meerdere momenten in het jaar bijv. per 1 maart en 1 juni

Het Young Professional Banking Program biedt jou

Een vast contract voor onbepaalde tijd

Een bruto maandsalaris van 2700 euro (o.b.v. 36 uur)

25 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (8%)

Pensioenopbouw

Een mobiliteitsbudget en budget om jouw thuiswerkplek in te richten

Een ruim budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling en drie Talent Days

Soft Skill trainingen (Personal Branding, Giving Feedback, Communication Skills)

Elke drie maanden een Young Professional Banking activiteit

Begeleiding van een persoonlijke coach met praktijkervaring

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...