Aankomend Projectleider installatietechniek – Multiselect Techniek – Groningen

Multiselect Techniek

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Met enkele honderden medewerkers is onze opdrachtgever te typeren als een middelgrote installateur. Op landelijk niveau werken zij aan complexe utilitaire projecten. Dit doen zij vanuit meerdere vestigingen. Toch voelt de organisatie aan als een klein bedrijf met een platte structuur, korte communicatielijnen en waarbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt. Voor de locatie Groningen zijn wij op zoek naar een aankomend Projectleider installatietechniek. Een techneut die ondernemend van aard is en graag met de collega’s de vestiging verder uit wilt breiden. De werkzaamheden vinden plaats in de regio Noord-Nederland waarbij je moet denken aan Groningen, Drenthe en Friesland. In de praktijk zal je ook vaak sparren met de collega’s vanuit de andere vestigingen en samen optrekken.

Als Werkvoorbereider services zal je standplaats Groningen zijn en zal je ook vooral werkzaam zijn in de noordelijke provincies. Binnen het team voor beheer en onderhoud ben je werkzaam met de servicemonteurs- en technici, de service managers en de planners. Samen zorg je ervoor dat servicewerkzaamheden voor klanten in de utiliteit en een klein gedeelte woningbouw, optimaal worden uitgevoerd.

Functie omschrijving

Als aankomend Projectleider installatietechniek ben je samen met de Vestigingsmanager en je projectteam verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van projecten binnen de gebouw-gebonden installaties. Klanten waarmee je samenwerkt bevinden zich in de utiliteit en luxe woningbouw waarbij je moet denken aan een zorginstelling, villa of kantoorpand. Als aankomend Projectleider krijg je je eigen pakket aan klanten en projecten. Zo werk je aan nieuwbouwprojecten of modificaties maar kan het ook voorkomen dat je regiewerk oppakt. De projecten hebben een waarde variërend van 10K tot 1 miljoen Euro. Aan jou de taak om tegelijkertijd meerdere projecten in de lucht te houden en deze tot een goed einde brengen conform budget, planning en kwaliteit. Verder ben je verantwoordelijk voor het doen van opnames en uitwerken van calculaties, de werkvoorbereiding en planning en bouwbegeleiding.

Functie eisen

Ben jij de nieuwe aankomend Projectleider installatietechniek bij onze opdrachtgever? Op dit moment heb jij enkele jaren werkervaring als Werkvoorbereider of Engineer bij een installateur of gebouweigenaar. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in de richting van de installatietechniek. Bijvoorbeeld in de richting van de MIT of MBO Werktuigbouwkunde.

Als persoon ben jij te typeren als daadkrachtig, communiceer je helder en duidelijk, presteer je goed onder deadlines en kun je op meerdere niveaus acteren.

Aanbod

Wanneer je via ons begint in de rol van Aankomend Projectleider installatietechniek, geniet je de volgende arbeidsvoorwaarden:

Een jaarcontract;
Een 4 wekelijks salaris;
Een concurrerend salaris tot maximaal € 4.500 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij fulltime inzet;
8,33 procent vakantiegeld;
100 procent doorbetaling bij ziekte, waarbij je geen wachtdagen hebt;
Een pensioenopbouw vanaf de eerste dag, welke Multiselect Techniek voor jou betaald;
Persoonlijke begeleiding tijdens de detacheringsperiode.

Solliciteren bij

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider of engineer installatietechniek en ben je geïnteresseerd geraakt in de functie van Aankomend Projectleider installatietechniek? Graag kom ik met je in contact! Ik ben te bereiken op 06-25141523 of per mail: [email protected]

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...