Applicatiebeheerder – ASA Talent – Groningen

ASA Talent

Wat je gaat doen

Maak jij gemakkelijk contact met collega’s? Kun jij goed omgaan met systemen en lijkt het je leuk om het aanspreekpunt te zijn voor verschillende groepen? Voor een transportbedrijf in de industriebuurt van Groningen zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder.

Als applicatiebeheerder houd jij je bezig met het beheren van verschillende applicaties. Je bent het aanspreekpunt voor verschillende gebruikers en ondersteunt collega’s waar nodig in het dagelijkse gebruik. Wanneer er storingen zijn, signaleer jij deze en draag jij er zorg voor dat deze worden opgelost. Ook houd jij je bezig met het in kaart brengen van verbetervoorstellen en zorg jij dat er een vertaalslag wordt gemaakt naar de praktijk. Je weet jouw werkzaamheden goed te organiseren en kunt prioriteiten stellen. Met jouw communicatieve vaardigheden ben jij in staat om je kennis over te brengen.

Wat we je bieden

Een afwisselende, zelfstandige baan;

Een parttime of fulltime functie van 36 tot 4o uur in de week;

Een maandsalaris conform cao;

Een tijdelijk contract met ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie;

Een informele, gezellige werkomgeving;

De mogelijkheid voor wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling;

Toegang tot veel verschillende cursussen via GoodHabitz.

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;

Je hebt een aantal jaren ervaring in de IT;

Je hebt kennis van bedrijfsprocessen;

Je werkt graag samen met mensen;

Je hebt affiniteit met documentmanagement;

Je hebt kennis van T-SQL en RDBMS.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij als applicatiebeheerder aan de slag gaat, opereert in de transportsector. Het bedrijf bestaat ruim 100 jaar en heeft meer dan 3000 medewerkers. Ze bieden oplossingen aan op gebied van onder andere engineering en transport, waarbij veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan.

Je gaat aan de slag via ASA Talent, een uitzendbureau waar consultants zich dagelijks inzetten om passende banen te vinden. Of je nou starter, student of professional bent. Wij zetten ons graag in om voor jou een nieuwe uitdaging te vinden.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...