Business Controller (Junior) – Jobs & Media Group – Binnenstad Groningen

Jobs & Media Group

Business Controller bij Jobs & Media GroupHeb jijervaring als controller? Houd jij van cijfers? Wil jij fungeren als sparringpartner en adviseur voor onze founders? Lijkt werken in een jonge en salesgedreven organisatie jou wel wat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Momenteel zijn wij als organisatie hard aan het groeien en is het belangrijk dat alle onderdelen van onze business deze groei aankunnen. Zo hebben we een nieuw CRM geïmplementeerd en zetten we momenteel nog meer stappen om te automatiseren. Als controller ben jij het financiële hart van onze organisatie en neem jij de leiding over het implementeren van nieuwe accounting software en onderzoek jij de mogelijkheden om het Finance Team verder uit te breiden (met zowel tooling als mensen).Jouw rolJe bent de sparringpartner en het financiële geweten van verschillende afdelingen (HR, Marketing, IT, Sales etc.) en de directie en jouw mening wordt enorm op prijs gesteld. Je draagt daarbij zorg voor tijdige en juiste informatie m.B.T de financiële performance van Jobs & Media Group. Je kijkt vooruit, denkt mee en adviseert of alarmeert de directie waar nodig.Procesoptimalisatie en automatisering staat bij jou hoog op de agenda en jij gaat hier actief mee aan de slag; Je neemt de leidingover de maandafsluiting en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de maandelijkse managementrapportages; Je hebt een actieverol in het beheer van debiteuren en crediteuren; Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om goede interne en externe contacten te onderhouden (met o.A. directie, stafafdelingen, interne en externe finance netwerken, accountant).Dit neem je meeJe toont initiatief en ziet altijd nieuwe taken liggen. Daardoor heb je snel alle interne processen onder de knie. Bovendien ben je nieuwsgierig en zoek je dingen tot op de bodem uit. Kortom, jij verveelt je nooit. De afwisseling tussen strategische, tactische en operationele taken geeft jou voldoende uitdaging en helpt je bovendien bij de verdere groei in je functie! We vinden het belangrijk dat je snel je draai vindt in deze functie, en vragen daarom verder het volgende van je:Je beschikt minimaal over een afgeronde bacheloropleiding in financiële richting; Je beschikt over 2 tot 5 jaar relevante werkervaring; Je hebt ervaring met financiële informatie (zoals het opstellen van een P& L) en vindt het leuk om je in complexe vraagstukken vast te bijten; Je hebt een proactieve houding en maakt makkelijk contact met collega’s om jouw ideeën, conclusies en bevindingen te delen; Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent gedreven en ambitieus; Je bent goed met Excel; Je bent 32 – 40 uurper week beschikbaar.Dit bieden wijNaast een mooi, open kantoor in Amsterdam Oud-Zuid (of Groningen centrum) en een team van gedreven, enthousiaste en unieke professionals, bieden we je het volgende:Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en eerder opgedane werkervaring; 25 vakantiedagen eneen persoonlijk opleidingsbudget om jezelf nog verder te ontwikkelen; Een laptop, zodat jij naast op kantoor, ook zo nu en dan thuis kan werken; Een leuke baan in een snelgroeiend bedrijf met de kans om bij te dragen aan de verdere groei samen met een enthousiast team; Tussen de 32 en 40 uur per week: aan jou de keus!Een geweldig kerstgala en zomerfeest naast de wekelijkse gezelligste borrels van Amsterdam.Enthousiast?Sta je open voor een nieuw avontuur? Enthousiast over een bedrijf dat de recruitmentwereld zoals we die kennen volledig om zal gooien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je direct kan reageren op deze vacature.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...