Docent Avo Praktijkonderwijs – Daan – Binnenstad Groningen

Daan

Je gaat aan de slag als docent avo in het praktijkonderwijs. Op deze school zal je leerlingen in kleine groepen begeleiden en onderwijzen als het aankomt op taal en rekenen. Het is belangrijk dat je hierbij bereid bent om maatwerk te leveren. Je hebt een groot hart voor de leerlingen en bent in staat om een band met hen op te bouwen; jij gelooft in hen en straalt dit uit. In de klas zorg je voor een fijne en veilige leeromgeving waarin de leerlingen kunnen groeien.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...