Docent Lichamelijke Opvoeding – Daan – Binnenstad Groningen

Daan

Je gaat aan de slag als docent Lichamelijke Opvoeding voor de leukste middelbare school van Groningen. Hier zal je voornamelijk lesgeven aan vmbo-onderbouw klassen. Gaat jouw hart sneller kloppen van een gezonde levensstijl, binnen en buitensporten en ben jij helemaal thuis in de gymzaal? Jij bent mijn man óf vrouw! Verder weet je te differentiëren tijdens de LO-lessen, want in een klas vol leerlingen heeft niemand hetzelfde motoriek en gevoel voor sport. Maar dat geeft helemaal niks! Als docent Lichamelijke Opvoeding weet jij impact te maken met jouw lessen en alle leerlingen te enthousiasmeren voor het vak.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...