Docent Natuur- En Scheikunde (Nask) – Daan – Binnenstad Groningen

Daan

Voor de leukste middelbare school in Groningen zijn wij op zoek naar een docent natuur en scheikunde (NaSk). Je bent een vakidioot die ook nog eens didactisch sterk is, waardoor je de vertaalslag weet te maken van complexe stof naar begrijpelijke taal. De leerlingen bindt en boei je niet alleen door theorie te behandelen, maar jij weet hen wel te boeien; demonstreren, experimenteren en proeven. Dát vinden zij geweldig! Verder weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een veilige leeromgeving voor de leerlingen te creëren.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...