Heftruckchauffeur – Start People – Binnenstad Groningen

Start People

Over de functieBen jij een goede heftruckchauffeur en rijd jij schadevrij? Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur met ervaring in de productie. Je zorgt ervoor dat de producten die gereed zijn naar het magazijn worden gereden en netjes worden neergezet. De vrachtwagens laden en lossen en het magazijn op orde houden, behoort ook tot jouw taken. Je zorgt dat de machines voldoende voorraad hebben en daarnaast ben je in staat om af en toe bij te springen bij de machine in de productie. Je werkt in de dagdienst van 7:45 tot 16:30.Wat we biedenWij bieden een fulltime baan als heftruckchauffeur bij een mooi familiebedrijf in Groningen. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en ligt tussen de €2000 en €2500 euro per maand. Bij goede prestaties zijn er altijd mogelijkheden om een contract te krijgen in dienst van de opdrachtgever.Functie-eisenJij bent een ervaren heftruckchauffeur met de capaciteit om je collega’s aan te sturen en mee te nemen in de dagelijkse werkzaamheden. Je gaat voorzichtig om met de goederen die je vervoert en je voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je bent proactief en als je even niks te doen hebt sta je niet met de handen in de zakken. Jij pakt een bezem of je helpt je collega’s in de productie.Functie eisenin het bezit van een heftruckcertificaat; ervaring met het rijden op een heftruck; ervaring in eenproductieomgevingBen jij op zoek naar een baan bij een mooie organisatie in de voedingsmiddelen industrie? Reageer dan zo snel mogelijk via de knop onderaan de vacature.Over het bedrijfOnze opdrachtgever is een productiebedrijf in Groningen. Het is een familiebedrijf waar een informele werksfeer hangt. De organisatie is continu bezig met het verbeteren en professionaliseren van de processen. Het is een schone werkomgeving en je werkt in een klein team. Je collega’s zijn erg toegankelijk en je hebt gezamenlijk pauze in de ruime kantine. In de productie werk je samen met het vaste team van ongeveer 6 medewerkers en de oproepkrachten die worden ingezet. Je werkt altijd als één team aan het eindproduct.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...