Hse Manager – Start People – Binnenstad Groningen

Start People

Over de functieBen jij opzoek naar een functie waarbij jij je volledig kan richten op het creëren van een veilige en gezonde werkplek? En ben jij klaar voor een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid in de stad Groningen? Lees dan snel verder! Als HSE manager ben je verantwoordelijk voor het HSE-beleid binnen de organisatie. Je richt je op het creëren van een veilige en gezonde werkplek en houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders en regelgeving. We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en draagvlak kan creëren voor het HSE-beleid binnen de organisatie. Samen met de HSE-managers van de andere Europese fabrieken heb je regelmatig overleg en deel je ervaringen uit. Daarnaast werk je nauw samen met veiligheidsteams die zich bezighouden met de veiligheid op de werkvloer. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:Het verkrijgen, behouden en beheren van ISO-normeringen; Het fungeren als preventiemedewerker; Het inventariseren van de milieu en veiligheidsaspecten en het laten uitvoeren van risico-inventarisatiesHet onderzoeken, coördineren en uitvoeren van projecten op het gebied van HSE; Het opstellen en wijzigen van procedures; Het analyseren van veiligheidskwesties; Het opstellen van projectplannen en coördineren van activiteiten van medewerkers tijdens de fysieke realisatie van projecten; Het behandelen en registreren van klachten en afwijkingen op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu, zowel van binnen als buiten de onderneming; Het informeren van OR en medewerkers ten aanzien van opzet, wijzigingen en ontwikkelingen; Het onderhoudenvan contacten met externe partijen zoals bijvoorbeeld de Arbo-inspectie, milieu-inspectie, gemeente en omwonendenNaast een uitdagende fulltime functie voor 40 uur in de week, bieden wij je het volgendeEen bruto maandloon tussen de €4.500, en €5.200,-; Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever; Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer met een maximum van 45 kilometer enkele reis; Een thuiswerkvergoeding van €2,50 netto per dag; De mogelijkheidtot het volgen van trainingen en cursussen via Goodhabbitz. Ben je nog steeds zo enthousiast? Solliciteer via onderstaande button. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen vanuit Start People voor het maken van een kennismakingsafspraak. Indien jij overeenkomt met de wensen de opdrachtgever, ga jij op sollicitatiegesprek en kun jij op korte termijn wellicht al gaan werken als HSE manager! Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd bellen op: 050 –Functie-eisenJe bent communicatief vaardig en durft medewerkers aan te spreken wanneer er niet op de juiste manier gehandeld wordt. Je zoekt contact met verschillende afdelingen en collega’s binnen de organisatie om draagvlak te kunnen creëren. Je rapporteert je bevindingen direct aan de directie. Verder breng jij het volgende met je mee:Je beschikt over een afgeronde HVK – Hogere Veiligheidskunde opleiding; Je hebt ervaring binnen een productieomgeving; Je hebt kennis van kwaliteitszorg en technieken voor het houden van interne audits; Je hebt kennis van zorgsystemen ISO 14001, OHSAS18001 en VCA; Je hebt kennis van bedrijfsprocessen en milieu/milieuwetgeving en ontwikkelingen daarin; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Je bent daarnaast veiligheidsbewust, milieubewust, zelfstandig, overtuigend, adviesvaardig en initiatiefrijkOver het bedrijfJouw nieuwe werkgever heet BMI Icopal en zit gevestigd in Groningen. Icopal maakt onderdeel uit van een internationaal concern en hebben vestingen over de hele wereld. Je komt terecht in een bedrijf met een echte no-nonsense mentaliteit waar korte lijnen de standaard zijn. Meer over Icopal weten? Neem contact op met Dieneke Loonstra door te bellen naarofen zij vertelt je graag meer!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...