Junior Hypotheekacceptant | Compleet Onboarding Programma – DPA Professionals – Binnenstad Groningen

DPA Professionals

Wat je gaat doen:Altijd al willen weten hoe een hypotheek wordt afgesloten en welke handelingen daarbij komen kijken? Dan is dit je kans!Als junior hypotheekacceptant pak jij de regie over je toekomst en ga je je storten in de bancaire wereld. Wanneer jij start krijg je voldoende mogelijkheden om diverse trainingen en cursussen te volgen. Op het moment dat je klaar bent met je WFT basis ga je aan de slag bij één van de grote banken zoals ABN AMRO, Rabobank of bijvoorbeeld De Volksbank. Een perfecte start van je carrière!Als hypotheekacceptant bij één van onze partners ga je werken in een dynamische organisatie die actief is op de Nederlandse hypotheekmarkt. Deze banken bieden verschillende hypotheken voor verschillende behoeften. Nieuwe huizenkopers kunnen bijvoorbeeld een hypotheek krijgen om hun nieuwe droomwoning aan te schaffen. Of je kunt denken aan hypotheekproducten voor kopers van een tweede woning en/of vastgoedbeleggingen. Als junior hypotheekacceptant start je in het hart van de organisatie en ga jij je voornamelijk bezighouden met het beoordelen en accepteren van de hypotheekaanvragen. Samen met je collega’s doe je er alles aan om het beste resultaat te bereiken, je gaat dus ook je adviserende kwaliteiten ontwikkelen en inzetten.Wanneer jij de meest uiteenlopende dossiers behandelt kom je de volgende werkzaamheden tegenHet beoordelen van hypotheekaanvragen. Controleren van het dossier, het controleren van kredietwaardigheid en bijvoorbeeld het toetsen op de NHG-regelsJe analyseert de mogelijke risico’s en brengt een adviesrapport uitJe bent een essentiële schakel tussen de hypotheekaanvrager en de hypotheekverstrekkerNaast je dagelijkse werkzaamheden ben je ook volop bezig met je eigen ontwikkeling. Samen met je Talentmanager bespreek je jouw doelen en dromen. Omdat je deel gaat uitmaken van de DPA-community krijg je de mogelijkheden om naast de benodigde WFT Basis, WFT Hypothecaire en WFT Vermogen certificaten ook je soft skills verder te ontwikkelen.Wat we vragenJe hebt hbo-werk en denkniveau in de richting van bijvoorbeeld bedrijfskunde, commerciële economie, rechten, sociaal juridische dienstverlening of facility management; Je vindt het leuk om klanten te helpen met hun financiële situatie; Je bent voor minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar; Je bent sociaalen hebt goede communicatieve vaardigheden; Je spreekt en schrijft goed Nederlands; Je bent bereid om te reizen naar je werk bij de opdrachtgever. Bijvoorbeeld naar Amersfoort, Amsterdam of RotterdamWat we biedenEen startsalaris van € 2.500,-. Dit bedrag kan snel oplopen; Een intensief onboardingprogramma van twee weken op kantoor bij DPA in Amsterdam, gevolgd door een opleidingstraject van vier tot zes weken bij de opdrachtgeverEen uniek persoonlijk ontwikkelplan en een onbeperkt opleidingsbudget. Je behaalt de benodigde WFT’s en kunt daarnaast diverse trainingen volgen; Een talentmanager die jou stimuleert op je carrièrepadEen goede pensioenregeling; 25 vakantiedagen; Reiskosten van €0,19 per gereden kilometerNa het inwerktraject heb je de mogelijkheid om hybride te werken; Je werkomgevingWil je graag je netwerk uitbreiden? Dan zit je goed bij DPA. Je sluit aan bij maar liefst 350 bankingprofessionals: een enorme pool aan vakgenoten! Niet alleen werk je samen met veel collega’s, ook ga je aan de slag voor een groot aantal opdrachtgevers. Bij DPA leggen we de nadruk op talent en regie. We luisteren goed naar wat jij wilt en helpen je bij het plannen van je carrière. De onboarding en de persoonlijke begeleiding van je talentmanager dragen hieraan bij. Extra leuk: bij DPA combineren we vakkennis en fun. Denk aan pub-quizzen, uitjes, barbecues en zomerfeesten. Maar ook aan kennisevents, waarop je kennis en ervaring uitwisselt met collega’s. Onze cultuur is transparant en we werken op basis van vertrouwen. Daarin is alle ruimte voor jou: fouten maken mág.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...