Klantenservice – Start People – Groningen

Start People

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je de hele dag de hele dag mag bellen? En lijkt een klantenservice functie zonder targets in een informele omgeving jou een leuke stap in je carrière? Dan is deze vacature als klantenservicemedewerker in de stad Groningen echt iets voor jou!
Als klantenservicemedewerker staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel. In deze functie ga je klanten adviseren over groene en betaalbare energie. Het betreft een inbound functie waarbij je tickets wegwerkt. Hierbij ga je onder andere klanten helpen door het voorschotbedrag aan te passen en denk je mee over welk contract het beste bij de klant past. Tussendoor woon je interne informatiebijeenkomsten bij om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt. Naast veel gebeld worden zul je veel administratieve werkzaamheden uitvoeren en ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen via de mail.
Jouw werkdag start om 09:00 uur op het kantoor nabij het Stadspark in Groningen met een heerlijke bak koffie. Rond 12:00 uur ga je samen met jouw collega’s lunchen op kosten van de baas en om 17.00 uur sluit je de computer af met een voldaan gevoel.

Wat we bieden

Naast een uitdagende fulltime functie van 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar), bieden wij je het volgende:

Een bruto maandloon tussen de €2.000 en €2.400 op basis van jouw ervaring;

Een opdracht voor onbepaalde tijd waarbij je uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd rechtstreeks bij de opdrachtgever kunt verdienen;

25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

Een passende reiskostenvergoeding;

De mogelijkheid om online cursussen en trainingen te volgen via Goodhabitz.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en vind je dat we op zoek zijn naar jou? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 – 369 4330 en vraag naar Niels. Daarnaast kun je ons ook per mail bereiken op [email protected] Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.
Indien jouw profiel en wensen met de wensen van de opdrachtgever overeenkomen nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Groningen.

Functie-eisen

Ligt jouw interesse in groene en duurzame energie en heb je ervaring opgedaan als klantenservicemedewerker? Dan kan dit een goede match zijn! Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

Je beschikt tenminste over mbo 4 werk- en denkniveau;

Je bent sociaal en niet bang om klanten te woord te staan wanneer deze moeilijke vragen hebben;

Je hebt tenminste twee jaar ervaring met relevant klantcontact opgedaan;

Je bent op korte termijn voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd zit in de stad Groningen. Het bedrijf zet in op energie van lokale burgers en willen het geld binnen het dorp, stad of streek houden. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere prijzen ontvangen omdat ze de groenste stroom leveren. Hier zijn ze erg trots op en ze willen voortborduren op dit succes op de CO2 footprint te verbeteren.
Op dit moment werken er 17 medewerkers bij het bedrijf en ze willen gestaag doorgroeien. Hiervoor zijn ze op zoek naar een klantenservicemedewerker wie het leuk lijkt om met het bedrijf mee te groeien. Vind jij dat we op zoek zijn naar jou? Wacht dan niet langer en solliciteer snel door jouw cv en motivatie via de onderstaande solliciteer button!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...