Klinisch Psycholoog (Forensische Ggz) – Daan – Binnenstad Groningen

Daan

Door ons grote netwerk in Noord-Nederland kunnen wij altijd een project vinden die bij jouw voorkeuren aansluit. Wil jij meer nadruk op variatie in je werk en nieuwe uitdagingen verkennen? Dan richten we ons op kortere projecten wat verder buiten je comfort zone, bijvoorbeeld door meer ziekte of zwangerschapsvervangingen te doen. Of wil jij juist jezelf meer uitdagen in een innoverende leiderschapsrol? Dan richten we ons op een langer termijn traject waar jij je kan richten op bijv. het implementeren van nieuwe behandelmethodiek bij een tbs-kliniek. Uiteraard is de invulling van je detacheringsreis helemaal afhankelijk van jezelf en heb je aan ons een eerlijke en betrouwbare partner die je hierin verder helpt.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...