Leerkracht Groep 1 En 2 – Daan – Binnenstad Groningen

Daan

Heb je ervaring binnen het speciaal basisonderwijs of heb je heel veel interesse in deze doelgroep? Bekijk dan snel wat je op deze school gaat doen! Als groepsleerkracht voor deze SBO school ben jij niet alleen in staat om met woorden te communiceren, maar ook met gebaren, beeldmateriaal en pictogrammen. De leerlingen hebben een taalontwikkelingsstoornis of zijn slechthorend, maar bij sommige leerlingen is er ook sprake van bijkomende problematiek. Weet jij goed om te gaan met conflictsituaties en beschik jij over een oplossend vermogen? Dan is dit de juiste baan voor jou!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...