Netwerkbeheerder Iaas – Yacht – Binnenstad Groningen

Yacht

Als Infrastructuur Engineer op IAAS gebied ben je onderdeel van het DEVOPS en verantwoordelijk voor het automatiseren, beheren, controleren en analyseren van de platform dienstverlening en infrastructuur van DUO. Je hebt goede basiskennis van IT infrastructuren en architectuur en je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig. Met betrekking tot het implementeren en onderhouden van de ICT-infrastructuur voer je technisch beheer uit en ben je verantwoordelijk voor wijzigingen op paas gebied. Het automatiseren en scripten van dienstverlening zit in je bloed. Je doet de intake van wijzigingsverzoeken en voert nieuwe of gewijzigde infrastructuurcomponenten in. signaleert knelpunten op dat gebied. Je draagt zorg voor de voorbereiden van de proefproductie, voert deze uit en evalueert deze. Je kunt tevens klanten adviseren over een te kiezen technologie.Tot de werkzaamheden behorenuitvoeren van wijzigingen en verzoeken; het monitoren van de infrastructuur; het oplossen van storingen; Het door ontwikkelen vande Platform dienstverlening en infrastructuur om op de vraag van morgen te zijn voorbereid; het onderhoudenvan contacten met de leveranciers; het onderhoudenvan contacten met, andere aan het DUO netwerk geconnecteerde partijenHet zwaartepunt in de werkzaamheden ligt op het leveren en instant houden van de PAAS dienstverlening. Het betreft een functie met consignatie.Achtergrond opdrachtAls ervaren Beheerder Infrastructuur op het kruispunt tussen business en technologie werk jij aan de toekomst van DUO (Netwerken). Ben je onderdeel van het beheer & engineer team en verantwoordelijk. Je loopt niet weg voor het controleren, adviseren en analyseren van de complexe netwerkinfrastructuur van DUO.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...