Partymanager Forum – Vermaat – Binnenstad Groningen

Vermaat

Hey partymanager! Ben jij de regelaar die ervoor zorgt dat alle evenementen bij Forum tot in de puntjes geregeld worden? Van zakelijke events tot een feestavond, jij regelt het! Als partyamanger ben jij het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als voro het team wat je aanstuurt. Jij bent flexibel inzetbaar en kan goed onder druk presteren. Eén ding is zeker: jij kan hier volledig jezelf zijn en professioneel groeien.Jouw werkplekForum Groningen is een spectaculair gebouw aan de Nieuwe Markt. Een ontmoetingsplaats voor mensen met exposities, films, evenementen, een bibliotheek, horeca en meer. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor STACH, Camera Café en Restaurant Skybar NOK op de 10e verdieping.Jouw teamTeam Forum bestaat uit meer dan 60 enthousiaste, jonge en gedreven collega’s. Wij hebben één ding gemeen: passie voor alles wat met horeca te maken heeft. Door samen te werken en aandacht te hebben voor elkaar halen wij iedere dag het beste in onszelf naar boven. We helpen elkaar waar nodig.Jouw functieAls partymanager word je ingezet op allerlei verschillende partijen. Van een high end diner in het Rijksmuseum, grote feestavonden in het Spoorwegmuseum tot de KLM Open. Tijdens de partijen ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Samen met jouw team van horecamedewerkers (vast en uitzendkrachten) zorg jij dat de ruimtes worden klaar gemaakt, een partij soepel van start gaat en voor een ultieme gastvrijheidsbeleving. Gedurende de partij overzie jij het geheel, stuur je bij waar nodig en steek je zelf uiteraard ook je handen uit je mouwen. Aan het eind van de partij zorg je er voor dat alles er weer tip top uitziet voor de dag van morgen en lever je de bijbehorende administratie in.Strong> Jouw inbrengAls partymanager kun jij als geen ander schakelen tussen de verschillende evenementen. Het niveau van de aanvragen is namelijk heel divers; van eenvoudige banqueting tot luxe diners en hippe evenementen. Daarnaast werk jij continu met verschillende teams, jij weet dus als geen ander hoe je een team moet motiveren en enthousiasmeren.Jouw ingrediëntenJe hebt een relevante afgeronde MBO-opleiding en op zoek naar een top baan in de horecaJij hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een professionele horecaomgeving in de party cateringErvaring als leidinggevende is een absolute must, of je hebt tenminste de potentie om te gaan leidinggevenJe bent een horecatopper, wilt met ons bedrijf meegroeien en dit maak je ook waarJij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardigJe bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen en in het weekend is voor jou geen probleem. In rustige periodes kun je eventueel als Partymanager bijspringen op andere locatiesJe bent in het bezit van een rijbewijs en eigen autoHeb je een arbeidsbeperking of ervaar je een afstand tot werk? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en nodigen we je vooral uit om te solliciteren. Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...