Traineeship Enterprise Resource Planning – ASA Talent – Groningen

ASA Talent

Wat je gaat doen

Jij hebt affiniteit met IT en bent vanaf februari op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een IT organisatie in Groningen, krijg jij namelijk de kans om je te verdiepen in bedrijfsprocessen door middel van een enorm interessante traineeship!

Tijdens dit traineeship zal je worden opgeleid als een ERP/Finance consultant. Je houdt je onder anderen bezig met beheren en het ontwikkelen van het ERP systeem. ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is een software dat ingericht is als ondersteuning voor de bedrijfsprocessen binnen deze IT organisatie. De verschillende onderdelen die het bedrijfsproces ondersteunen en waar jij je mee bezig zult houden, zijn onder anderen het voorraadbeheer en de financiële activiteiten. De bedrijfsprocessen zullen een grote rol gaan spelen in dit traineeship. Het is daarom wel belangrijk dat je er al enigszins bekend mee bent.

Hoe verder je in het traineeship komt, hoe uitgebreider de werkzaamheden zullen worden. Zo zal je op den duur mee gaan denken met de klanten over de optimalisatie en de inrichting van hun systemen. Dit kan soms best een uitdaging zijn. Dit is dan ook wat jouw werk zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde en elke dag leer je weer iets nieuws! Jouw ervaren collega’s zullen jou intern opleiden, waardoor je al snel klaar bent om aan de slag te gaan. Het motto van de afdeling luidt dan ook: learning by doing. Je leert immers het meest door het simpelweg te doen.

Wat we je bieden

Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week vanaf februari;

Een brutosalaris van €2200-€2400 per maand exclusief 8,33% vakantiegeld;

Een totaal van 25 vakantiedagen;

De mogelijkheid om parttime (minimaal 32 uur) of fulltime te werken;

Je krijgt de ruimte om te ondernemen en met ideeën te komen voor de bedrijfsvoering;

Je zult deel uitmaken van een heel gezellig team, inclusief leuke uitjes en borrels!

Functie-eisen

Je bent gemotiveerd om met IT- en bedrijfsprocessen aan de slag te gaan;

Je hebt een goed analytisch vermogen, je bent leergierig en je gaat altijd voor het beste resultaat;

Je hebt een proactieve houding en je komt vaak met nieuwe ideeën;

Je wilt je volledig inzetten voor dit traineeship en je bent erg sociaal;

Je bent 32 uur per week beschikbaar (40 uur werken is ook mogelijk);

Je bent een jaar lang beschikbaar om je volledig in te zetten voor het traineeship;

Je hebt een Hbo-diploma in de richting van financiën of bedrijfskunde;

Het lijkt je leuk om met financiële en logistieke projecten aan de slag te gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij gaat werken is een enorm snelgroeiend IT-bedrijf in Groningen. Het bedrijf telt meer dan 50 collega’s. Ze houden zich bezig met het leveren van second opinions voor de klanten met IT-uitdagingen, waarvoor andere bedrijven geen mogelijkheden zien. Veel bedrijven/organisaties kennen deze organisatie nog niet en hier moet zeker verandering in komen.

Ben jij na het lezen van de vacature meteen enthousiast geworden? Klik dan nu op de ‘Solliciteer’ knop en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...