Voeger – Actief Werkt! – Groningen

Actief Werkt!

Wil je graag snel aan de slag in de bouw? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een voegbedrijf Noord Groningen zijn we opzoek naar een voeger. Als voeger zorg je voor een nette afwerking van voegen in muren. Je stopt mortel in de voegen en werkt dit met een voegspijker netjes af. Jouw voegwerk maakt het zicht op de muur niet alleen mooier maar het zorgt er ook voor dat er geen water in het metselwerk kan lopen. Op de nieuwbouwprojecten voorzie jij de muur van een nette voeg. En op renovatieprojecten zorg je ervoor dat je de oude voeg netjes verwijdert, om vervolgens de nieuwe voeg erin te maken.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...