Allround Schilder – DIT Personeel – Groningen

DIT Personeel

Over de functie
Ga bij DIT Personeel aan de slag als Allround Schilder en verzorg de oppervlaktelaag van bedrijvenpanden en instellingen. Als Allround Schilder ga jij op pad en werk jij op basis van de werkopdracht en instructies van de opdrachtgever. De opdrachten lopen uiteen van grote tot kleine projecten en worden zelfstandig of in teamverband uitgevoerd. Waar nodig ondersteun en begeleid jij minder ervaren schilders, zodat jullie gezamenlijk elke klus tot een goed einde brengen.

Jouw werkzaamheden als Allround Schilder zijn:

Voorbereidingen treffen aan de werkomgeving voor de veiligheid;
Materialen en hulpmiddelen voorbereiden;
Zelfstandig uitvoeren van de schilders werkzaamheden;
Begeleiden en ondersteunen van één of twee leerlingen / minder ervaren schilders.
Opdrachtgever: De opdrachtgever is een landelijk opererende onderhoudspartij. Het bedrijf heeft grootschalige onderhoudscontracten in de utiliteit en woningbouw. Binnen het bedrijf zijn veel mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkeling. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou
Als Allround Schilder hecht jij veel waarde aan het eindresultaat. Daarom werk je netjes en let op de details. Jij hebt als professional de drive om jezelf te verbeteren en weet dit gevoel over te brengen op jouw collega’s. Jij kunt advies geven over een doelgerichte aanpak van het werk en kunt werkinstructies doorgeven.

Van de Allround Schilder verwachten wij verder:

Kennis van schilderen op MBO 3 niveau;
Kennis van relevante verftechnieken en kennis van de wet- en regelgeving over milieu en veiligheid;
Sociale vaardigheden om goed met de klant en collega’s te kunnen communiceren;
Je hebt een VCA diploma (of bereid dit via DIT Bouw te halen);
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Bruto maandsalaris tot € 3.450,-;
Reiskostenvergoeding van deur-tot-deur of bedrijfsbus;
Jaarcontract;
Pensioenregeling;
Professionele kleding en PBM’s;
Persoonlijke ontwikkeling door cursussen en opleidingen!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...