CHAUFFEUR CE TANKWAGEN – Sectorinstituut Transport en Logistiek – Groningen

Sectorinstituut Transport en Logistiek

Chauffeur CE Tankwagen
THOMASSEN TRANSPORT

LOENEN

40 UUR

Is jouw passie rijden met een tankwagen? Ben je een enthousiaste en ervaren chauffeur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Thomassen Transport is voor de standplaats in Loenen op zoek naar jou!

Functie
Vrachtwagenchauffeur
Branche
Tanktransport
Regio
Gelderland
Vac. nr.
4112

WAT GA JE DOEN?

Voor een van onze klanten haal je in Nederland en België dierlijk bloed op en los je vervolgens bij hun fabriek in Loenen. Je werkt in een hecht team van 11 ervaren tankchauffeurs. Als chauffeur bij Thomassen Transport ben je het gezicht van onze organisatie en ben je ons rijdende visitekaartje. Dit betekent dat je natuurlijk representatief bent en dat je veilig en verantwoord vervoer hoog in het vaandel hebt staan. Je werkdag start rond 14:00 uur en rond middernacht kom je weer terug.

De werkzaamheden:

Het op een correcte en efficiënte manier vervoeren, laden en lossen van dierlijk bloed in tanktrailers;
Verantwoordelijk omgaan met lading en materieel;
Het correct verwerken van alle ritdocumenten en het op de juiste manier bedienen van de boordcomputer;
Middag-/avondroutes (vertrek vanaf ong.14u);
Weekendritten in roulatiesysteem.
WAAR GA JE WERKEN?

Thomassen Transport is al meer dan 75 jaar dé partner op het gebied van logistieke ontzorging. Zij streven naar duurzame relaties met de stakeholders door oplossingen voor transport en logistiek te bieden die voldoen aan de eisen en wensen. De platte organisatiestructuur van het familiebedrijf draagt bij aan een optimale productiviteit van de betrokken en vakkundige medewerkers. Zij geloven in menselijk ondernemerschap, in optimaal functionerend materiaal, in efficiënte communicatie en in zorg voor omgeving en milieu. Door de betrokken en correcte medewerkers en de leverbetrouwbaarheid kunnen zij de klanten optimale ontzorging bieden.

Nuchter, betrokken en korte communicatielijnen zijn kenmerken die het familiebedrijf het beste omschrijven. Dat in combinatie met de voordelen van een compleet geautomatiseerd bedrijf, de 180 trailers, 90 trekkers maakt Thomassen Transport tot uw ideale partner voor logistieke ontzorging.

WAT NEEM JE MEE?
Het CE-rijbewijs met code 95;
Een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding;
Een collegiale, klantvriendelijke instelling en gevoel voor dienstverlening en service;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
WAT KRIJG JE?
Salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
Een prettige organisatiecultuur met een duidelijke visie;
Een gemotiveerde groep collega-chauffeurs!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...