Elektromonteur Beheer en Onderhoud – DIT Personeel – Groningen

DIT Personeel

Over de functie
Ga als Elektromonteur Beheer en Onderhoud aan de slag! Als Elektromonteur Beheer en Onderhoud ga je voornamelijk alleen op pad waarbij je werkzaamheden verricht aan bestaande elektrotechnische installaties in de utiliteit. Je hecht veel waarde aan klanttevredenheid! Daarom pak je bij jouw eigen klanten niet alleen de kerntaken aan, maar ben je ze op alle mogelijke manieren van dienst.

Als Elektromonteur Beheer en Onderhoud word je verantwoordelijk voor:

Het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden aan elektrotechnische installaties;
Het zorgdragen voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering;
Het overzien van de planning en zorgen dat het benodigde materiaal aanwezig is;
Het uitvoeren van test- en controlewerkzaamheden;
Het uitvoeren van administratieve handelingen.
Opdrachtgever: Onze opdrachtgever is een landelijk opererende totaalinstallateur. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de utiliteit, zowel nieuwbouw als beheer en onderhoud. Alle takken van sport binnen de techniek komen aan bod en binnen het bedrijf liggen veel opleidingsmogelijkheden om in een ander vakgebied verder te gaan of door te groeien.

Over jou
De Elektromonteur Beheer en Onderhoud voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk en gaat door tot het juiste resultaat is bereikt. Je bent nauwkeurig en kunt door jouw ervaring de situatie goed inschatten. Je hebt de kennis en kunde in huis om zelfstandig te kunnen werken. Ten slotte ben je communicatief vaardig. Jij kunt vragen op een correcte manier beantwoorden en doorvragen bij de klant zodat alle zaken inzichtelijk worden.

Daarnaast vragen we:

Een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
Aanvullende diploma’s of vakopleidingen;
Kennis van en ervaring met brandmeldinstallaties;
Woonachtig in Groningen of Friesland;
GPI en VCA certificaten;
In het bezit van Rijbewijs B.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Salaris tot € 3.200,- bruto per maand;
Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
Pensioenregeling;
Hand- en elektrisch gereedschap op accu, professionele kleding en PBM’s;
Ontwikkeling via cursussen en opleidingen!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...