Werkplaatstimmerman – DIT Personeel – Groningen

DIT Personeel

Over de functie
Zet jouw nauwkeurigheid en bouwkundige kennis in en werk als Werkplaatstimmerman voor DIT Personeel! In de timmerfabriek ga jij aan de slag met houtbewerking voor houtskeletbouw, prefab elementen voor gevelelementen of gevel vullende elementen. Jij bouwt aan exacte, complete en complexe constructies waarbij jouw bouwkundige inzicht goed van pas komt. Aan de hand van de instructies en tijdplanning kan jij zelfstandig aan het werk!

De werkzaamheden van de Werkplaatstimmerman zijn:

Voorbereiden van de werkplek, machines en het gereedschap;
Machines stellen en monteren van onderdelen;
Uitproberen of de machine goed staat ingesteld;
Tekeningen lezen en maten uitzetten;
Bouwmaterialen bewerken en elementen samenstellen;
Houten elementen klaarmaken voor het transport;
Begeleiden van collega’s en bewaken voortgang.
Opdrachtgever: De opdrachtgever is een timmerfabriek waar prefab elementen en diverse constructies van hout worden gebouwd. Binnen het bedrijf kun je afwisselende werkzaamheden verwachten en zijn mogelijkheden aanwezig om door te groeien. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou
Als Werkplaatstimmerman kan jij aan de hand van de tekening een perfect resultaat neerzetten. Jij ziet jezelf als een echte professional en dat straalt jouw werk ook uit. Jij communiceert goed met jouw collega’s en weet de leidinggevende en de belanghebbenden goed op de hoogte te houden van de voortgang. Jij weet wat er speelt bij de klant en op het project, zodat jij dit in de fabriek kan toepassen.

Verder vragen we:

Afgeronde opleiding richting bouwkunde of timmeren;
Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
In bezit van rijbewijs B.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je een spontaal een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Salaris tot € 3100,- bruto per maand + aanvullende voorwaarden conform cao;
Jaarcontract;
Reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
Pensioensopbouw;
Professionele werkkleding en PBM’s;
Mogelijkheden voor cursussen en opleidingen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...