Assistent controller – Yacht – Groningen

Yacht

Functie De functie is geplaatst binnen Team Financial Control. Dit team verzorgt de maand- , kwartaal- en jaarrapportages, en beantwoordt financiële, fiscale en administratieve vragen. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor alle facetten van informatievastlegging en -voorziening. Tevens ben je accountverantwoordelijke voor diverse klanten binnen de diensten die vallen binnen het FSSC. Je werkt daarnaast nauw samen met de management controller en de financial controller van de faculteit en met de collega’s op het FSSC onderhoud je nauwe contacten. Kerntaken: Administreren en samenstellen van de maand- en kwartaalrapportage en jaarrekeningrapportage van een organisatie-eenheid (balans, resultatenrekening en cijfermatige toelichting), alsmede uitvoering en coördinatie van de periodeafsluiting Administreren, samenstellen jaarrekening en begeleiden accountantscontrole van gelieerde rechtspersonen Opstellen interne en externe financiële verantwoordingen Opstellen voorafgaande journaalposten en memoriaalboekingen Interne controle op mutatieverwerking, interne doorbelastingen en volledigheid van opbrengsten Maandelijkse aansluiting salarisadministratie met grootboekadministratie, alsmede het opstellen en beoordelen van specificaties van balansrekeningen, verbandscontroles, interne waardenkringloop, de onderhanden werkposities, resultaatontwikkeling en de fte-ontwikkeling Specificeren van afwijkingen tussen realisatie, budget, vorige periode, prognose en analyseren naar oorzaak Cijfermatig voorbereiden van begrotingen en budgetten Actualiseren van procesbeschrijvingen Beantwoorden van fiscale vragen Bijdragen aan standaardisering van definities van gebruikte informatie en aan standaardisering rapportages datawarehouse Begeleiden administratief medewerkers

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...