Dringende behoefte aan Heftruckchauffeur in Luba – Luba – Groningen

Luba

Heftruckchauffeur-Luba
Heftruckchauffeur-Luba
Hey magazijn topper, wij zijn op zoek naar jou!Over het werk Wij zijn op zoek naar goede magazijnmedewerkers die in het bezit zijn van een heftruck certificaat en er ook ervaring op hebben. Jij zal je bezig houden met onder andere laden en lossen van vrachtwagens, controleren van binnenkomende en uitgaande goederen, orders picken met behulp van scanners en orders verzendklaar maken. Daarnaast voer je voorraadtellingen uit en administreer je alles op de juiste manier. Kortom je doet all-round magazijnwerk. Wat wij bieden Je krijgt wekelijks uitbetaald door LubaKans om overgenomen te wordenEen fulltime functie. Je werktijden zijn van 8.30 tot 17.15 uur. Persoonlijke ontwikkeling Wat wij vragen Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoerJe hebt ervaring op de heftruck en een certificaatJe beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftJe kan goed in een team werken Over het bedrijf Jouw nieuwe werkgever is een grote organisatie die gevestigd is over de hele wereld. Zij zijn verantwoordelijk voor de op- en overslag van allerlei producten. Je kan komen te werken in gekoelde ruimtes. Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!Salarisomschrijving12

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...