Dringende behoefte aan Maintenance Engineer in USG Engineering – USG Engineering – Groningen

USG Engineering

Maintenance Engineer-USG Engineering
Maintenance Engineer-USG Engineering

Ben jij deskundig, enthousiast en vastberaden? Dan is de onderstaande functie wellicht perfect voor jou!

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een Maintenance Engineer bij wie veiligheid en kwaliteit voorop staan. In deze rol zal je de juiste balans moeten vinden tussen maximale installatiebeschikbaarheid en minimale kosten. Om dit doel te bereiken, zal je onderhoudsplannen moeten implementeren, optimaliseren en beheren. Daarnaast voer je datametingen uit om de plannen actueel te houden en risico’s te identificeren. Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het formuleren van tegenmaatregelen en het regelmatig uitvoeren van haalbaarheids- en verbeteranalyses.

Jouw werkzaamheden zijn als volgt

Als je deelneemt aan of zelf projecten leidt voor onderhoud, stuur je technische collega’s aan bij het doorvoeren van verbeteringen. Hierbij speelt het optimaliseren van onderhoudsconcepten via FMECA/RCM een grote rol, evenals het opzetten en beheren van onderhoudscontracten met zowel interne als externe partijen, en het bewaken van de onderhoudskosten.

Je werkt nauw samen met de afdeling Systeembeheer om verbeteringen aan te brengen en onderhoudsoptimalisaties te borgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud en het verder ontwikkelen en optimaliseren van de productie-installaties. Je hebt ook toegang tot een uitgebreid informatiesysteem van de installatie, waarmee je de betrouwbaarheid van de installatie kunt analyseren.

Verder werk je regelmatig in verbeterteams waarbij grotere en kleinere onderdelen van de installatie technisch diepgaand worden geanalyseerd. Het overdragen van kennis en het coachen van collega’s bij het implementeren van beheer- en onderhoudsplannen is een belangrijk onderdeel van de TPM-systematiek in deze functie.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...