Dringende behoefte aan Stage Gastheervrouw Huis De Beurs Ref. 1561 in Vermaat – Vermaat – Groningen

Vermaat

Stage Gastheervrouw Huis De Beurs Ref. 1561-Vermaat
Stage Gastheervrouw Huis De Beurs Ref. 1561-Vermaat
Hey horeca talent! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in Groningen? Kom dan stage lopen bij Huis de Beurs! Hier leer jij de fijne kneepjes van het gastheerschap en zorg jij dat het onze gasten aan niks ontbreekt. Jij heet de gasten welkom, neemt de bestellingen op van de gasten, informeert de gasten over de menukaart en maakt de lekkerste drankjes achter de bar. Hier kun je echt iets leren, krijg je een leuk team en kun je groeien en wie weet blijf je na je stage bij ons werken. Jouw werkplekHuis de Beurs is een historisch cafe in de binnenstad van Groningen. Zowel Groningers als toeristen genieten hier van een kop koffie, lunch of diner. Er heerst een gemoedelijke sfeer, waar de oorspronkelijke inrichting nog steeds hetzelfde is. Ook organiseren we hier vergaderingen, bruiloften en events. Het cafe is open van ma t/m zo 09:00 tot 0:00 uur.Jouw teamDagelijks bedienen wij 75 tot 200 gasten met een team van 8 tot 10 enthousiaste collega’s. We zijn een leuk, jong en gezellig team. Hard werken, inzet en willen leren vinden wij belangrijker dan de ervaring die je hebt. Wie wil er nu niet werken op een unieke locatie in het centrum van Groningen in een prachtig pand, wat net een complete opfrisbeurt heeft gehad!Jouw functieHi! Je begint weer vrolijk jouw stagedag. Even bijkletsen met collegas en dan ben je klaar om te knallen in het restaurant. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Van het uitserveren van de meest heerlijke gerechten en drankjes, tot het bijvullen van het assortiment en het afrekenen. Na de lunch zit met een horecaprofessional en jouw begeleider, om je persoonlijke ontwikkeling door te spreken. Wat vind je leuk om te doen? Of waar loop je tegenaan? Zo, je hebt weer wat tips en tricks gekregen. In de middag maak jij samen met jouw team het restaurant weer tip top in orde. Check! De rest van de week ga je weer naar school voor je andere vakken, volgende week ben je er weer. Je hebt vandaag weer flink wat praktijkervaring opgedaan! Jij weet straks alles van:Gastvrijheid. Communicatie is belangrijk en je zorgt dat gasten zich welkom voelen.Kassa werkzaamheden. Je helpt gasten met het afrekenen van hun bon of met hun producten.Sociaal hygienisch beleid en bijbehordende procedures.Draag- en serveermethodes. Daar worden gasten blij van!Gesprekstechnieken. Je weet gasten goed te adviseren.Jouw groeiWij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw stageplek, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met zon 400 locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.Jouw ingredientenJe volgt een horeca gerelateerde BOL opleiding. Onderaan deze vacature zie je welke erkenningen we op deze locatie hebben.Je zoekt een stage voor minimaal 12 weken.Je wilt echt een flitsende start maken binnen de horeca.Jij bent een echte horeca en hospitality gek en wilt alles van dit vak leren!Sluiten de ingredienten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...