Financial Controller (University Services) – Yacht – Groningen

Yacht

Werken bij de Rijksuniversiteit Groningen betekent dat je streeft naar kwaliteit, maatschappelijk betrokken bent en samenwerken hoog in het vaandel hebt staan. Je komt te werken in het team Financial Control. Dit team verzorgt de maand- , kwartaal- en jaarrapportages, en beantwoordt financiële, fiscale en administratieve vragen. Collega Henriëtte (FEB en Godsgeleerdheid) aan het woord: Het is heel fijn om voor het FSSC te werken. Er hangt een open en eerlijke sfeer, er is een mix aan collega’s en teams waarbij iedereen voor elkaar klaar staat en aanvult. Verder zijn er verschillende faculteiten en diensten binnen de RUG, wat het werk interessant maakt. Op diverse vlakken kan je je (blijven) ontwikkelen. Ik ben nog lang niet uitgekeken Collega Jasper (Dienst University Services) aan het woord: Binnen het team Financial Control van het FSSC van de RUG doe je afwisselend werk, waarbij je veel vrijheid hebt. Tevens zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Het team is divers qua samenstelling, waardoor je goed met elkaar kan sparren. De sfeer is goed en humor is ook niet onbelangrijk. Functieomschrijving Als financial controller ben je verantwoordelijk voor alle facetten van informatievastlegging- en voorziening. Je bent tevens accountverantwoordelijke voor diverse klanten binnen de diensten die vallen binnen het FSSC. Er is een nauwe samenwerking met de management controller van de diensten en je collega financial controllers. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bewaken en toepassen van instellingsbeleid en –kaders en een juiste toepassing van wet- en regelgeving. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van systemen en procedures gericht op betrouwbare verantwoording van informatie. Het ontwikkelen en professionaliseren van de projectadministratie- en control behoren ook tot jouw taken. Je formuleert uitgangspunten en doelstellingen van de administratieve organisatie.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...