Klachtbehandelaar – Tempo Team – Groningen

Tempo Team

Wil jij graag werken voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties? Ga dan aan de slag als klachtbehandelaar bij het Nationaal Coördinator Groningen (NCG). In het kort over de functie: Je levert tijdig en (pro) actief een bijdrage aan rechtvaardige en rechtsgelijke dienstverlening aan bewoners, eigenaren en andere relevante partijen. Deze dienstverlening is begrijpelijk. oplossingsgericht en met oog op de menselijke maat. Daarnaast geef je signalen ter verbetering aan zowel de afdeling als aan andere relevante partners. Lees snel verder voor meer informatie Wat bieden wij jou Salaris tussen €2.957 en €4707 (o.b.v. 36 uur) 24 – 28 uur per week Opdracht voor een jaar met kans op verlenging Werklocatie Groningen, Cascadeplein Werken voor het NCG 100% OV-reiskostenvergoeding Wie ben jij Als klachtbehandelaar beschik je over het volgende: HBO werk- en denkniveau Ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever Beheersing van de Nederlandse taal Wat ga je doen Primair ben je als klachtbehandelaar verantwoordelijk voor het afhandelen van (complexe) klachten van bewoners en draag je bij aan een goedlopend proces van klachtafhandeling binnen NCG. Taken als klachtbehandelaar: • Behandelen van (complexe) klachten, zowel informeel als formeel. • Achtervang en sparringspartner van de klachtcoordinator • Uitvoering geven aan de verbetercyclus vanuit de klachtportefeuille. • samenwerking Nationale Ombudsman • Fungeren als aanspreekpunt voor in-en externen, verbindingen leggen tussen partijen en de juiste contacten benutten om doelstellingen te bereiken. • Zorgen voor een uniforme werkwijze binnen het team en een bewonersgerichte wijze van communiceren over klachten. Waar ga je werken Veilig wonen, werken en naar school gaan in Groningen. Daarop ligt onze focus; het preventief versterken van huizen en gebouwen in het aardbevingsgebied. Dat vraagt om een stevige en proactieve samenwerking met vijf gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen, de woningcorporaties en Rijksoverheid. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Groningen, dichtbij het centraal station. Ook hebben we zeven kantoren verspreid over de provincie en een kantoor in Den Haag. Startdatum zsm Opdracht voor een jaar met kans op 2 keer maximaal 6 maanden verlenging Sollicitatie Kun jij je helemaal vinden in deze vacature voor de functie klachtbehandelaar? Solliciteer dan snel met jouw curriculum vitae en motivatiebrief. Let op: zonder motivatiebrief kunnen wij jouw sollicitatie niet in behandeling nemen. Solliciteren kan tot 17 maart 15:00 uur. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...