Klantenservice medewerker parttime – ASA Talent – Groningen

ASA Talent

Wat je gaat doen

In de rol van klantenservice medewerker voor Menzis in Groningen help jij dagelijks mensen met het geven van de beste adviezen. Elke dag komen er weer hele verschillende vragen binnen via zowel de telefoon als de chat. Voornamelijk telefonisch zal jij de mensen te woord staan. De telefoongesprekken zijn heel uiteenlopend, zo kan het de ene keer een heel leuk en vrolijk gesprek zijn met een vrouw die net zwanger is en help jij de andere keer een student met het juiste verzekeringspakket. Geen dag is hierin dus hetzelfde!

De functie kan zowel op parttime of fulltime basis, die keuze is aan jou. Je kan kiezen uit een contract voor 20, 24, 28, 32 of 34 uur. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Jij kan zelf jouw beschikbaarheid doorgeven.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Voordat jij begint zal jij eerst een gesprek hebben met een consultant van ASA. Mochten wij jou geschikt vinden, gaan wij jou voorstellen bij Menzis. Als zij ook enthousiast zijn over jouw profiel ontvang jij een link voor een talententest. Hierin worden verschillende vaardigheden voor het werken bij Menzis getest en dit gebeurt op 3 verschillende vlakken; karakter eigenschappen, vaardigheden klantcontact en een Nederlandse taal en spelling test. Als jij de test gehaald hebt, ontvang jij gegevens om jouw Wft Zorg te behalen. Deze wordt vergoed door ASA. Zodra deze gehaald is kun jij beginnen bij Menzis!

Als jij mag gaan starten bij Menzis zal er de eerste tien weken een interne training zijn. Tijdens deze training wordt jij helemaal klaar gestoomd om de juiste adviezen te geven aan de mensen. De training is op kantoor. Na de training is er een mogelijkheid tot thuiswerken, maar wel is er per week 1 verplichte kantoordag.

Wat we je bieden

  • Een tijdelijk dienstverband bij ASA met kans op eventuele overname door Menzis
  • Een uurloon van €14,92 per uur
  • Werken in een hybride functie; zowel thuis als op kantoor
  • De keuze om parttime of fulltime aan de slag te gaan
  • Een internopleidingstraject en een betaald Wft zorg certificaat

Functie-eisen

  • Je bent goed met computers. Soms werk je tijdens 1 gesprek met meer dan 3 systemen en moet je vrij snel een antwoord zien te vinden. Werken met een computer is voor jou dus niet onbekend
  • Je hebt klantenservice ervaring; in deze functie zal jij voornamelijk de hele dag aan het bellen zijn en dat moet je niet erg vinden
  • Je bent woonachting in Groningen
  • Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend
  • Je bent zelfredzaam; soms kun je complexe vraagstukken krijgen en zal jij zelf het antwoord hierop moeten kunnen vinden

Over het bedrijf

In deze functie bij Menzis draag jij echt een steentje bij aan de maatschappij. Je helpt mensen met verschillende zorgvraagstukken. En zo probeert Menzis het voor jou ook leuk te maken om daar te werken. Elke dinsdag en donderdag wordt er vers fruit gebracht en op elke afdeling wordt een soort huiskamersfeer gecreëerd.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...