Luba Needs to Fill the Position of Accountmanager FAST – Luba – Groningen

Luba

Accountmanager-Luba
Accountmanager-Luba
Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, op- en uitbouwen van klantrelaties? Dan hebben wij een gave baan voor jou!Over het werk Jij gaat je bezighouden met bestaande en potentiele klanten. Jij hebt een eigen portfolio aan klanten die jij kan ondersteunen. Dit doe jij vanaf het kantoor of tijdens een klantbezoek. Je bent stressbestendig en kan veel ballen in de lucht houden. Je past je strategieen aan aan diverse klanten en zorgt altijd voor de beste resultaten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij lef hebt, enthousiast bent en een gezonde scoringsdrang hebt. Wat wij bieden Een kleinschalig gemotiveerd en hecht teamEen opleidings- en coaching trajectDoorgroeimogelijkhedenReiskostenvergoeding Wat wij vragen Een MBO 4 diplomaRijbewijs BStage of werkervaring in een commerciele of dienstverlenende werkomgeving Over het bedrijf Jouw nieuwe werkgever is heeft diverse locaties door heel Nederland. Je komt te werken in een team in een klein team, waarmee je nauw samen zal werken. Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!Salarisomschrijving2150 – 2700

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...