Luba Zoekt Naar Teamleider Magazijn in Groningen – Luba – Groningen

Luba

Teamleider Magazijn-Luba
Teamleider Magazijn-Luba
Beschik jij over leidinggevende capaciteiten binnen het magazijn? Lees dan snel verder!Over het werk Een toonaangevende horecagroothandel in Burgh-Haamstede zoekt een enthousiaste gemotiveerde teamleider. Deze organisatie betreft een klein team, ze hebben ongeveer 35 medewerkers in dienst en richten zich op horeca-food  Wat wij bieden Leuke baan met uitzicht op een vast contractHet bruto uurloon bedraagt € 12,75 voor 23 jaar e.o.Leuke toeslag in het weekendReiskostenvergoedingJe komt te werken in een leuk en gezellig team Wat wij vragen Om van deze functie een succes te maken, vragen wij het volgende van jou: Je hebt ervaring met werken in een magazijn in een leidinggevende functieJe bent fysiek sterk in verband met de zwaarte van het werkJe bent fulltime beschikbaar.Je beschikt over en logistieke opleiding afgerond met een diploma op minimaal MBO niveau. Je hebt bij voorkeur een heftruck/reachtruck certificaat  Over het bedrijf Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Burgh- Haamstede. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is. Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!Salarisomschrijving2150 – 2550

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...